Lehne Olsen reddet LSK i siste sekund: – Vi gir bort poeng

ÅRÅSEN (VG) (Lillestrøm - Strømsgodset 1–1) I siste sekund dukket Thomas Lehne Olsen (27) opp og «skuldret» inn utligningen mot Strømsgodset. Det frustrerte Godset-sjef Bjørn Petter Ingebretsen (51).

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Jeg føler at vi gir bort poenget og mister hodet. Fra 90. minutt og ut så er vi ikke gode og Lillestrøm kjører over oss. Vi må klare å holde konsentrasjonen oppe hele veien, sa Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebrigtsen til VG.

På hjørnesparket fra Simen Rafn kriget Lillestrøm-spiss Thomas Lehne Olsen inn 1–1-målet i duell med både Marcus Pedersen og flere Strømsgodset-forsvarere.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Dplay og Eurosport Player

– Jeg så ingenting fordi jeg hadde sola rett i trynet, så da var det veldig godt at jeg fikk satt skulderen på den ballen, sa LSK-spissen til VG etter å ha berget et poeng for gultrøyene 96 minutter og 49 sekunder på overtid.

les også

Analyse: Lillestrøm står overfor en skjebnesommer

Pluss content

VG LIVE: Les fullstendig kampreferat her!

Før den sene scoringen hadde LSK måttet jage en tidlig Strømsgodset-ledelse. Tidligere LSK-spiller Bassel Jradi var dødelig effektiv da han fikk muligheten etter en drøy halvtime.

Etter en lynkontring og en perfekt pasning fra Eirik Ulland Andersen, brukte 24-åringen utsiden av høyrefoten for å sette ballen fordi Marko Maric i LSK-buret.

les også

Fem av seks bunntrenere er ute – den siste fredes av klubben

Lillestrøm-press

Jradis skudd i mål var gjestenes siste avslutning mot mål i kampen, etter det handlet alt om hjemmelaget på Åråsen.

Aleksander Melgavis fyrte av fra like utenfor sekstenmeteren etter 13 minutters spill. Avslutningen hadde god retning, men Espen Bugge Pettersen i gjestenes mål var oppe med lanken og fikk avverget.

Knappe fem minutter senere var det Erling Knudtzon som la inn mot Thomas Lehne Olsen. LSK-spissen steg til værs og headet i tverrliggeren. Ballen gikk rett opp i været og atter en gang ned i tverrliggeren før gjestene fikk ryddet unna.

les også

Arne Erlandsen ferdig i LSK – spillerne har fått munnkurv

Erlandsen-avgang ikke tema

En uke har gått siden det ble klart at Arne Erlandsen var ferdig som LSK-trener.

– Det har vært en spesiell uke, men det er en god gjeng gutter og det har egentlig gått veldig fint, sa midlertidig LSK-sjef Arild Sundgot til VG etter kampen.

- Alltid litt spesielt når en forsvinner og en kommer inn, selv om det er mye likt med Arne og Arild. Med litt trening vil dette bli bedre og bedre, vi kommer nok til å fremstå litt annerledes, sa Frode Kippe til Eurosport, og forklarer at de har fått litt mer frihet i det offensive.

Sundgot ønsket selv ikke å kommentere om han er en kandidat til å ta over LSK-jobben permanent.

les også

Eksperter: Disse trenerne kan ta over Lillestrøm-jobben

Utlignet syv minutter på overtid

Lillestrøm fortsatte å skape store sjanser etter hvilen. Simen Rafn forsøkte seg på en frekk variant mot lengste hjørne etter 55 minutter, men Bugge Pettersen var atter en gang ute med labben og fikk slått til hjørnespark.

Godset-keeperen fikk svettet nok på Åråsen mandag kveld.

LSK-innbytter Charles var farlig frampå på en corner og Thoams Lehne Olsen prøvde skuddfoten på et frispark, men keeperveteranen holdt unna.

Men på overtid måtte keeperen gi tapt. Hjørnesparket fra Simen Rafn traff Thomas Lehne Olsen, som reddet et poeng for kanarifuglene.

– Hadde vi vært litt mer effektive i dag, så kunne det blitt gøy her på Åråsen. Men vi fikk i hvert fall en morsom avslutning, sa Sundgot til VG.

Se mer statistikk for Eliteserien på VG Live.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30215472314168
2Bodø/Glimt30159664442054
3Rosenborg301410653411252
4Odd3015784540552
5Viking30138955421347
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder