Hva er dette?

Her er lørdagens oddstips

MISFORNØYD: Marouane Fellaini, her etter en Champions League-kamp mot Basel i september, setter ikke pris på hvordan han blir behandlet i England. Foto: Frank Augstein AP

Manchester United-profil Marouane Fellaini: – Jeg blir stemplet som morder

Manchester Uniteds midtbanespiller Marouane Fellaini (30) liker ikke måten han blir behandlet på i engelsk fotball.

 • Arilas Berg Ould-Saada

Artikkelen er over to år gammel

I et intervju med det belgiske magasinet Humo, gjengitt av Daily Mail, forteller den høyreiste belgieren (194 cm) med den uortodokse spillestilen om det han mener er et ufortjent dårlig rykte i Premier League.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

– Jeg blir stemplet som en aggressiv spiller, som en morder. Hør her, jeg er fanatisk. Det laget som ønsker det mest, vinner kampen. Men det har vært ganger hvor jeg har kommet ut som skurken, sier Fellaini.

Usikker fremtid

Han har fått tre røde kort siden han kom til Manchester United fra Everton for fire og et halvt år siden. I april ble han utvist for en springskalle på Manchester Citys Sergio Agüero. I fjor ble han, i etterkant av en kamp mot Leicester, utestengt i tre kamper for å ha slått Robert Huth med albuen etter at tyskeren hadde dratt ham i håret.

VG kårer verdens beste i 2017: United-keeper på topp | Lykketroll best i forsvar | Coutinho vraket | Ronaldo eller Messi?

– Hva skal jeg gjøre hvis de drar meg i håret? Det høres ut som en spøk, men det gjør virkelig vondt. Forrige sesong ble jeg utestengt etter derbyet mot City for en springskalle på Agüero. Han gikk mot meg og falt i bakken. Men nei, jeg får rødt kort. Spillere prøver ofte å provosere meg, men vet du hvor mange gule kort jeg fikk forrige sesong? Fire på 45 kamper. Jeg har aldri ødelagt noens karriere, sier Fellaini.

VGTV-panelet ser på hvem som kan bli Manchester United-manager i fremtiden:

I september ble han stemplet stygt av Southampton-spiller Shane Long, men spissen fikk bare gult kort for hendelsen. Fellaini hevder at han kunne brukket beinet, og at han ville blitt utestengt i fem kamper dersom han hadde gjort det samme.

Fellaini er for øyeblikket ute med en kneskade. Samtidig er fremtiden hans i klubben helt i det blå. Kontrakten hans går ut til sommeren, og han innrømmer at han ikke vet om han kommer til å forlenge den. Ifølge Daily Mail har Manchester United tilbudt ham en ny ukelønn på 120.000 pund, mens spilleren angivelig ønsker seg 170.000.

– Hvis United ikke hadde ønsket å beholde meg, ville de sagt det for lenge siden. De kom med et tilbud, og et nytt vil trolig komme. Jeg vet ikke om jeg kommer til å akseptere det. Du bestemmer ikke slike ting med hastverk, sier Fellaini.

Her stormes banen etter Manchester United-tap:

VGs tips: United-opptur

Manchester United er inne i en svak periode med tre kamper på rad uten seier. Men 2-2-kampene mot Leicester og Burnley har gitt noen oppmuntrende tegn når det gjelder lagets angrepsspill, for uttellingen kunne og burde vært mye høyere når man ser på antall store målsjanser.

Vil du ha oddstips i videoform? Da bør du følge Tipster på Facebook.

Det gir grunn til å tro at det kan løsne her, særlig ettersom de møter et Southampton-lag som kommer fra et brutalt 5-2-tap mot Tottenham, og som har spilt syv bortekamper på rad uten seier i Premier League.

Begge lagene er svekket: United mangler Bailly (f), Valencia (f), Smalling (f) og Fellaini (mb), mens gjestene må klare seg uten Cedric (f), Bertrand (f) og Austin (a).

Vi tror på en overbevisende hjemmeseier, og anbefaler derfor et spill på Manchester United-seier med 0-1 i handikap. Det gir en odds på 1,90. Kampen vises på TV 2 Sport Premium. Spillestopp er klokken 18.25

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool33292272254789
2Manchester City33213981344766
3Leicester City33177963313258
4Chelsea331761060441657
5Manchester United331510856332355
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mer om

 1. Tippetips
 2. Premier League
 3. Manchester United
 4. Southampton FC

Flere artikler

 1. Ryan Giggs ut mot Manchester United: – Rekrutteringen har ikke vært bra

 2. Hevder City bruker Sánchez-pengene på Fred: – Helt ville vesten

 3. United-floppen Wilfried Zaha hylles av Guardiola – kobles til toppklubber

 4. Manchester Citys skadesmell forsterker spekulasjoner om Sánchez-kjøp

 5. De Bruyne kan ha avslørt Sánchez-overgang: – Vil tilføre laget noe

 6. Avis: Sánchez håper på PSG-hjelp for å forlate Manchester United

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder