Høgmo får gjennomgå etter intervju: Slik reagerte Twitter på Norge-slakten

Alsaker om den norske forestillingen: - San Marino-nivå

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge - Tyskland 0-3) Norge hadde aldri en sjanse mot den regjerende verdensmesteren, og på Twitter fikk laget gjennomgå. Men publikum fikk ros.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

– En god del fans synger fortsatt entusiastisk på 0-3 ti minutter før slutt. Kveldens desidert sterkeste norske prestasjon, twitret Bertil Valderhaug, redaktør for sportssamarbeidet mellom Aftenposten, Adressa, BT, Aftenbladet, Fædrelandsvennen, Sunnmørsposten, RBNett og iTromsø da Thomas Müller scoret sitt andre - og tyskernes tredje - for dagen.

Norge rundspilt: Høgmo angrer ikke

Ikke lenge etterpå ga også Norges Fotballforbund sin Twitter-konto uttrykk for takknemlighet overfor fansen.

– Fortsatt bra trøkk i den norske fansen. Takk for støtten! skrev deres konto med kvarteret igjen av maktdemonstrasjonen på Ullevaal stadion.

VG-børsen: Syv spillere på karakteren 3 eller dårligere

Men der publikum fikk ros, haglet kritikken adskillig mer mot det norske laget som måtte se seg slått med sifrene 3-0.

– Man glemmer fort, men er dette den mest brutale utspillingen vi har sett av et norsk landslag siden de siste 35 år? undret fotballekspert Morten Langli på Twitter.

VGs landslagskommentator: Hvor mye mer tåler Høgmo?

– Ingen av de norske hadde fått plass på et tysk 3. lag engang. Verdensklasse mot middelmådige, mente Viasat-kommentator Daniel Høglund, og fikk støtte av kommentatorkollega i TV 2, Øyvind Alsaker.

– 0-3 hjemme i internasjonal fotball i dag er forferdelig stygt. San Marino-nivå, mente han.

Dansk jubel: Christian Eriksen ga Hareide en perfekt start

Disse er langt fra de eneste som har tatt til mikrobloggtjenesten for å lufte sine tanker under og etter kampen mot Tyskland. Under følger et knippe andre, og spesielt har Per-Mathias Høgmo fått det glatte laget etter sitt intervju med TV Norge etter kampslutt. Her starter vi med en det gikk bedre for, tyske Mesut Özil, som konstaterer at seieren «aldri var i fare».

Intervjuet med Høgmo etter matchen var pinlig - vi ble spist levende - kom med sannheten, det har aldri vært så langt hjem for norsk fotballKommersielt samarbeid: Rabattkoder