TAR TIL MOTMÆLE: Etter å ha trent Haugesund sammen i 2015, er det nå full skjæring mellom Jostein Grindhaug (t.h.) og Mark Dempsey. Sistnevnte trakk seg tidligere denne uken fra jobben som trener i klubben. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Foto: Jan Kåre Ness NTB scanpix

Grindhaug varsler svar på kritikk

Har innkalt til pressekonferanse i kveld i Haugesund

Klokken 18.30 i dag har Haugesund-sportssjef Jostein Grindhaug innkalt til pressekonferanse for å forklare sin versjon av konflikten med tidligere trener Mark Dempsey.

Øyvind Jacobsen
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Grindhaug har nektet å snakke med noen medier etter at FK Haugesund valgte å akseptere en oppsigelse fra briten tidligere i uken.

Dempsey gjorde det klart i etterkant av oppsigelsen at forholdet til Grindhaug, nå leder A-lag i klubben, og hovedtrener da Dempsey kom til klubben som assistenttrener, var hovedårsaken til at han ville gi seg i klubben.

Bakgrunn: Les Dempseys angrep på Grindhaug

Dempsey hevdet Grindhaug hadde lagt seg opp i hans disponeringer rundt A-laget, blant annet på hvem som skulle spille reservelagskamper i 3. divisjon. Dialogen skulle ifølge briten ha vært nærmest fraværende de siste månedene.

Etter det VG forstår er det ikke aktuelt for Grindhaug å trekke seg fra sin posisjon i klubben, eller å få ny stilling.

Trolig kommer dagens Rogaland-oppgjør mellom FK Haugesund og Viking i skyggen av det som kommer fram på kveldens pressekonferanse.

VG Live: Følg kampen her

Det er Andrea Loberto som leder FK Haugesund i kampen mot Viking. Loberto ble hentet til klubben som assistenttrener av Jostein Grindhaug - mot Mark Dempseys vilje.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder