RIVALER: Liverpool-manager Jürgen Klopp og Man. City-manager Pep Guardiola i oktober i fjor. Foto: Rui Vieira / TT NYHETSBYRÅN

Klopp om sine nederlag: – Nei, det er ingen forbannelse

Selv om Liverpool risikerer å miste ligagullet, nekter Jürgen Klopp (51) bestemt at det hviler noen forbannelse over ham.

Her er lørdagens oddstips

Liverpool gjør en supersesong og kan få hele 97 poeng, men det er slett ikke sikkert det holder til mer enn sølv. I Champions League ble det 3–0-nederlag for super-Messi og Barcelona denne uken.

Klopp ble tydelig overrasket da han fikk spørsmål fra Daily Mirror før lørdagens kamp mot Newcastle om det hviler en forbannelse over ham:

– Nei, virkelig ikke, utbrøt Liverpool-sjefen.

VG Live: Newcastle – Liverpool 20.45

les også

Klopp fikk brutalt rett – dette kan bli Messis største prestasjon

– Såvidt jeg vet har jeg god helse, min familie har god helse, jeg har den jobben jeg elsker. Bare det gjør meg til en veldig heldig person.

– Jeg har aldri følt noen forbannelse, selv om det er et interessant ord, svarte Klopp.

Lørdag er Lotto-dag - spill her!

Nok en gang måtte han svare på et spørsmål om hvordan det eventuelt vil være om Liverpool ikke blir mester.

– Hvis vi vinner, så vinner vi. Hvis ikke, så gjør vi det ikke.

Journalisten som stilte spørsmålet, David Maddock, skriver i Daily Mirror at «Klopp virker genuint avslappet når det gjelder dette».

– Han vant sin første finale - en av de store overraskelsene i tysk fotball - da Borussia Dortmund detroniserte Bayern i 2012. Siden har det vært bare smerte med både Dortmund og Liverpool, skriver fotballjournalisten.

Med Liverpool tapte Klopp ligacupfinalen og Europa League-finalen i 2016 og Champions League-finalen i 2018. I øyeblikket kan det se ut som om det blir sølv i Premier League og semifinaletap for Barcelona i Champions League.

les også

VG-sporten tipper: Slik ender Premier League og Champions League

Pluss content

– Hvis du spurte meg for 30 år siden, før jeg ble manager, så hadde jeg nederlag i livet som jeg virkelig følte som det største i mitt liv. Men jeg fortsatte. For meg er det det handler om.

Klopp har en god følelse inn mot Newcastle-kampen:

– Vi hadde en god kamp mot Barcelona, og det hadde vi også mot Huddersfield, selv om den var helt annerledes. Vi har hatt mange gode kamper på ulike vis. Det gir oss en følelse av at vi kan spille en god fotballkamp igjen.

VG-tips:

Handikap fulltid 1–0. U har odds på 3,60.

Du må spille innen kl. 20.40. Kampen kan du se på TV 2 Sport Premium.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool27261064174779
2Manchester City27183668293957
3Leicester City27155754272750
4Chelsea2713594537844
5Manchester United27118841291241
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder