«BP» om Godset-knipen: – Overrasket over det. Og veldig skuffa

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset – Viking 0-0) Strømsgodset har ikke vunnet siden første seriekamp. Seks poeng er fasit etter syv kamper.

– Jeg er skuffa. Vi har mer å gå på. Hjemme må vi få det ut. Det er her vi kommer til å ta de fleste poengene og da må vi vinner her, sier Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebretsen til VG etter kampen.

Også Marcus Pedersen var skuffet da han snakket med Eurosport. Spissen kom inn mot slutten av kampen, etter å ha slitt med skade og utenomsportslige problemer.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Dplay og Eurosport Player

– Det er litt trykket stemning, det er færre folk på kamp. Det er forståelig det når det går dårlig, så kommer det ikke folk for å se på, sier Pedersen.

Les utfyllende referat i VG Live.

les også

TV 2-ekspert mener dommer bør «benkes» etter uttalelser

Benket angrepstrio

Bjarne Berntsen overrasket med å benke hele angrepstrioen fra start. Zymer Bytyqi, Tommy Høiland og Zlatko Tripic startet på sidelinjen på grunn av det tette kampprogrammet. Riktig nok kom alle tre inn i løpet av kampen.

– Det var en tett og tøff og jevn kamp. Det var rettferdig at det ble uavgjort etter spill og sjanser, sier Bjarne Berntsen og forklarer benkingen av angrepstrioen:

– Det er fordi jeg ser på kampen nå og kampen på torsdag mot Stabæk under ett. Stabæk har et døgn ekstra med hvile, så jeg vurderte at det er viktig for oss å ha noen friske bein i den kampen, sier treneren som også reagerte på denne situasjonen:

Overrasket over starten

Det har murret blant supporterne til Strømsgodset den siste tiden. Og med seks poeng er Godset à poeng med Rosenborg, som heller ikke har hatt en drømmesesong så langt.

– Når kan man snakke om krise?

– Vi ligger forsåvidt der vi lå i fjor, nesten. Vi måtte være forberedt på det. Vi mistet en del poengspillere (Ulland Andersen, Tokmac, Jradi red.anm.) og har ikke fått igang noen andre som lager like mange mål og målgivende som det vi mistet, sier Ingebretsen.

– Så du er ikke overrasket?

– Jo, jeg er overrasket over det. Og veldig skuffa. Men man må se litt på realiteten også. Men vi skal opp og frem.

Og der fremme venter Vålerenga 16. mai på Intility Arena. Oslo-laget har vunnet alle sine tre kamper på hjemmebane denne sesongen.

– Det blir tøft. Men vi har slått Vålerenga før. To ganger i fjor, og det har vi planer om å gjøre i år også, avslutter treneren.

PS. Viking møter Stabæk hjemme 16. mai.

Se mer statistikk for Eliteserien på VG Live.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde25175357243356
2Bodø/Glimt24146454342048
3Odd2513663932745
4Rosenborg2511863931841
5Viking2511774334940
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder