LANGER UT: Jose Mourinho, som her hilser på Barcelona-trener Pep Guardiola, langer ut mot sin forgjenger Manuel Pellegrini. Samtidig sier han at bare gull er godt nok for Real Madrid. Foto: Afp

LANGER UT: Jose Mourinho, som her hilser på Barcelona-trener Pep Guardiola, langer ut mot sin forgjenger Manuel Pellegrini. Samtidig sier han at bare gull er godt nok for Real Madrid. Foto: Afp

Mourinho langer ut mot forgjengeren

Real Madrid-treneren: - 2. plass er best blant taperne

Manuel Pellegrini leder Malaga mot sin tidligere klubb Real Madrid torsdag. Det ville ikke José Mourinho gjort, ifølge ham selv.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Real-trener Mourinho er under press ettersom han ser ut til å lede spanjolene til nok en 2. plass i serien. Likevel langet han ut mot sin chilenske forgjenger, som fikk sparken i hovedstadsklubben før sesongen.

- Om jeg kan lide samme skjebne som Pellegrini? Det kan aldri skje. For dersom Madrid hadde sparket meg, ville jeg aldri tatt over Malaga. Jeg ville trent en stor klubb i England eller Italia, sa den selvsikre portugiseren onsdag.

VG Nett-leser:Jeg har ikke hatt noen innvendinger mot Mourinhos utspill, men denne likte jeg svært dårlig. Pellegrini er en hedersmann, som ingen i Madrid burde uttale seg om, utenom annet enn ros for hans karakter og stil.Diskuter med andre her!

Samtidig innrømmet Mourinho at sølv i serien ikke er godt nok for hans stjernespekkede lag.

NEDRYKKSSTRID: Manuel Pellegrini kjemper mot nedrykk med Malaga. Foto: Ap

- Jeg har min egen filosofi: 2. plass er best blant taperne. Om du kommer to eller ti poeng bak, om du scorer 500 eller 200 mål - 2. plass er fortsatt best av taperne. Vinner vi ikke, spiller det ingen rolle.

Pellegrini vil ikke svare

For Pellegrini vil det å stjele poeng fra Mourinho smake bedre enn noe annet. Malaga sliter på nedrykksplass i spansk 1. divisjon, men treneren føler ikke at han har mistet all sin stolthet.

- Det er en ære for meg å trene Malaga, særlig siden jeg har fått jobben med å redde klubben fra nedrykk. Alle har sin måte å oppføre seg på. Jeg har ikke hørt eller lest det Mourinho har sagt, og jeg vil heller ikke svare, sa Pellegrini.

Les også: Barcelona interessert i svenske Oscar Wendt

Før torsdagens kamp i Madrid har hans lag to poeng opp til trygg plass. Real Madrid jakter tittelutfordrer Barcelona, men har sju poeng opp til de regjerende mesterne.

PS! I samarbeid med Strive ser du 2 kamper fra storturneringen ICC på VG+ i sommer. (Redaksjonelt samarbeid)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder