FERDIG I BAYERN: Louis van Gaal har blitt enig med Bayern München om å avslutte arbeidsforholdet etter årets sesong. Foto: Johannes Eisele, Afp

Ferdig som Bayern München-trener etter Moa-tap

... men Louis van Gaal får fortsette ut sesongen

(VG Nett) Etter lørdagens tap mot Mohammed Abdellaoues Hannover, fikk Bayern München-manager Louis van Gaal beskjed om at han ikke får fortsette i managerstolen.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Klubben har bekreftet at van Gaal etter årets sesong er arbeidsledig, til tross for at han har kontrakt ut 2012-sesongen, melder The Independent.

Van Gaal må gå fra stillingen på grunn av «strategisk uenighet», skriver NTB.

Den tyske storklubben møtte van Gaal tidligere i dag, og de skal ha kommet til en gjensidig beslutning om å gå sine egne veier etter årets sesong. Dermed setter Bayern München strek over de siste dagers spekulasjoner rundt sin manager.

Mohammed Abdellaoue scoret ett av målene da Hannover slo Bayern München 3-1 lørdag. Bayern er plassert som nummer fem i Bundesligaen, 19 poeng bak serieleder Dortmund.

VG Nett-leser:Hvordan vil det fungere med en trener som man vet sitter på lånt tid?Diskuter van Gaal avgjørelsen her!

59-åringen lyktes i sin første sesong som trener i klubben. Da ble det seriemesterskap, cupgull hjemme i Tyskland og finaleplass i mesterligaen.

Denne sesongen er det gått mye tyngre. Klubben har hatt en skuffende sesong, men har fortsatt muligheten til å kvalifisere seg inn til kommende sesongs mesterliga. Presset økte med tre tap på åtte dager, inkludert tapet i semifinalen i den tyske cupen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder