INGEN RETUR: José Mourinho avviser at han kommer til å overta som Chelsea-manager etter André Villas-Boas. Her leder han Real Madrid mot Espanyol på Santiago Bernabeu forrige helg. Foto: Afp

INGEN RETUR: José Mourinho avviser at han kommer til å overta som Chelsea-manager etter André Villas-Boas. Her leder han Real Madrid mot Espanyol på Santiago Bernabeu forrige helg. Foto: Afp

Engelsk avis: Mourinho vil ikke overta Chelsea

Kommer til å signere ny kontrakt med Real Madrid, ifølge engelsk avis

Mourinho: - Jeg er lykkelig i Real Madrid

(VG Nett) Real Madrid-manager José Mourinho (49) avviser at han kommer til å returnere til Chelsea.

Pål Morten Skaret
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Etter at André Villas-Boas fikk sparken i Chelsea, har Mourinho og Pep Guardiola vært de heteste kandidatene til å overta London-klubben som har sparket syv managere de ni siste årene.

Nå avviser «The Special One», som forlot Chelsea i 2007 etter å ha kranglet med klubbeier Roman Abramovich, at han er på vei tilbake til Stamford Bridge.

FIKK SPARKEN: André Villas-Boas Foto: Ap

VG Live: Følg Chelsea - Stoke fra 16:00 her!

- Jeg kommer til å signere en ny kontrakt med Real Madrid. Jeg ønsker å skrive meg inn i historiebøkene hos denne klubben, sier 49-åringen, ifølge den engelske avisen Daily Mail.

- De stoler på meg

Portugiseren har ved flere anledninger sagt at han vil tilbake til Premier League, og var i forrige uke i London for å se på leiligheter, men sier nå at han ikke vil flytte tilbake til England.

- Jeg ser for meg å oppnå mer med Real Madrid i framtiden, og oppnå resultater som vil vinne trofeer for klubben, sier Mourinho.

Mourinho var høyt respektert av Chelsea-fansen etter to ligagull, en FA Cup- og to ligacuptriumfer, men mannen som nå styrer Real Madrid mot seriemesterskap i Spania, ser for seg å forbli i den spanske hovedstaden i lang tid framover.

- Real Madrid og jeg deler et prosjekt vi skal fortsette med. Å være en del av dette laget er en fantastisk og uforglemmelig opplevelse for en manager som meg. Madrid er en av verdens største klubber og jeg er lykkelig her. Jeg føler de stoler på meg her, og jeg har full støtte fra både direktørene og alle fansen, sier Mourinho.

Roberto Di Matteo har rykket opp fra å være assistent til manager ut sesongen, og leder i dag Chelsea hjemme mot Stoke - som kommer til Stamford Bridge med to strake seirer.

PS! The Guardian-journalist, Sid Lowe, som følger spansk fotball tett, hevder på Twitter at sitatene til Mourinho ikke er korrekte. På tross av dette har hans egen avis gjengitt de samme sitatene

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder