UNDER MIDTEN: Jan Jönssons Stabæk sliter under midten av tabellen i eliteserien. Foto: Scanpix

Jönsson: - Skjønner om folk setter spørsmålstegn

ULLEVAAL (VG Nett) Kombinasjonen av at Jan Jönssons trenerfremtid er uavklart og Stabæks dårlige sesongstart, gjør at Stabæk-treneren forstår om folk setter spørsmålstegn.

  • Sondre Nilsen

Artikkelen er over ti år gammel

Stabæk står nemlig med kun ti poeng etter å ha måttet nøye seg med 0-0 mot Haugesund i søndag. Etter to seire, fire poengdelinger og tre tap, befinner den for tiden svært så skadeutsatte klubben seg på nedre halvdel i eliteserien.

VG Nett-leser:Tror aldri jeg har sett en kjedeligere kamp med Stabæk involvert. Og vi spilte noen kjedelige kamper under Gaute Larsen og på 90-tallet...Diskuter her!

Samtidig er det sterke indikasjoner på at Jönsson skal overta i Rosenborg etter Erik Hamrén og ikke minst spekuleres det i eventuelt når det skal skje.

- Jeg har ikke merket noen spørsmålstegn, men forstår om folk setter det.

Les også:- Det var som å møte Stabæk 2

HOLDT NULLEN: Jon Knudsen. Foto: Scanpix

Jeg ser ingen problemer med at trenerfremtiden er uavklart. Jeg har fokus på nuet. Jeg skal ha et møte med Stabæk i slutten av denne måneden, så får vi se hva som kommer ut av det. Jeg har ikke blitt og blir ikke påvirket, bedyrer Jönsson overfor pressekorpset.

Jönsson har kontrakt med Stabæk ut sesongen, men det har altså også blitt spekulert i om svensken vil finne veien til Trondheim allerede i løpet av inneværende sesong.

VG LIVE:Les referat og se høydepunkter fra kampen!

- Jeg regner med at jeg er Stabæk-trener i september, sier han til det - uten å ville bruke ordet «sikker».

Onsdag tar svensken med seg sitt skadeskutte Stabæk nordover til nettopp Trondheim og Rosenborg for å spille den tiende serierunden.

VG LIVE:Se alle målene fra den niende serierunden!

- Det blir litt spesielt, innrømmer Stabæk-treneren, med spekulasjonene i tankene.

UT MED SKADE: Espen Hoff. Foto: Scanpix

Mot Haugesund søndag stilte Stabæk uten sentrale spillere som Pontus Farnerud, Johan Andersson og Daniel Nannskog - i tillegg til brasilianske Diogo. Underveis i kampen måtte også Espen Hoff, Morten M. Skjønsberg og Pálmi Pálmason forlate banen med skader.

VG Manager:Sjekk hvordan det går med ditt lag!

- Det vil komme en individuell bedømmelse av skadene. Jeg vet ikke noe sikkert per nå, men Farnerud, Andersson, Nannskog og Diogo er de jeg er mest usikker på til Rosenborg-kampen, sier Jönsson.

Mer om

  1. Stabæk Fotball

Flere artikler

  1. - Ny Stabæk-start etter VM

  2. Gunnarsson: - Målet nå er å berge plassen

  3. Børskongen og toppscoreren testes på kampdagen

  4. Fire Stabæk-stjerner kan miste seriestarten

  5. «Dette laget ikke bare kan, men vil rykke ned»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder