SKUFFET: Thomas Sørum, her i duell med Vegar Eggen Hedenstad, mener Haugesund burde slått et skadepreget Stabæk på Ullevaal. Foto: Scanpix

- Det var som å møte Stabæk 2

ULLEVAAL (VG Nett) (Stabæk - Haugesund 0-0) Haugesund-toppscorer Thomas Sørum mener laget burde tatt årets første borteseier mot et skadeskutt Stabæk.

  • Sondre Nilsen

Artikkelen er over ti år gammel

På grunn av skader stilte nemlig Stabæk uten sentrale spillere som Pontus Farnerud, Johan Andersson og Daniel Nannskog - i tillegg til brasilianske Diogo. Underveis i kampen måtte også Espen Hoff, Morten M. Skjønsberg og Pálmi Pálmason forlate banen med skader.

VG LIVE:Les referat og se høydepunkter fra kampen!

Dermed skulle mye ligge til rette for nyopprykkede Haugesunds første borteseier i årets eliteserie, men rogalendingene måtte gå målløse av banen etter å ha vunnet sjansestatistikken på Ullevaal.

- Stabæk var veldig skadepregede. Det var jo som å møte Stabæk 2. Vi burde absolutt ha tatt årets første bortegevinst i dag, sier Sørum til VG Nett.

- Stokket seg

- Det var ingen voldsom god kamp fra verken vår eller Stabæks side. Vi hadde mange muligheter i dag og kunne fort vunnet, men det stokket seg i de avgjørende situasjonene, fortsetter Haugesund-angriperen.

VGD:1 poeng er egentlig bra mot Stabæk. men her kunne vi tatt 3.

En av de gode muligheten var det nettopp Sørum selv som hadde.

Midtveis i andreomgangen, etter flott Haugesund-spill, ble ballen slått inn i Stabæk-feltet. En umarkert Sørum møtte ballen med pannebrasken ved hjørnet av femmeteren, men headingen gikk rett på Knudsen.

- Jeg skulle fått satt den i et av hjørnene, og treffer ofte på de der, konstaterer Sørum.

Misfornøyd Grindhaug

Etter ni serierunder ligger Haugesund på en respektabel åttendeplass på tabellen.

Men det er likevel ikke en særlig fornøyd Haugesund-trener Jostein Grindhaug som møter pressen etter å ha tatt poeng mot Stabæk på bortebane.

- Følelsen av at vi kunne vunnet denne kampen er absolutt til stede. Jeg er skuffet over at vi var så upresise og rufsete i spillet vårt. Vi hadde sjansene, men satte dem ikke. Det ble en rotete kamp med mye upresist fra begge lag, og det var lett å se at Stabæk hadde de beste ute, sier Grindhaug.

Stabæk, på sin side, sliter med å ta trepoengere og beholdningen etter ni runder er skuffende ti poeng, etter to seire, fire uavgjorte og tre tap.

Mer om

  1. Stabæk Fotball
  2. FK Haugesund

Flere artikler

  1. Målløst og nye Stabæk-skader

  2. Dobbel-Sørum sikret seier for Haugesund

  3. Flaksemål reddet ett Haugesund-poeng

  4. Sørum: - Utrolig feigt av dommeren

  5. Molde berget av selvmål

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder