FREMTIDIGE LAGKOMPISER? Chelseas Eden Hazard (t.v.) og Manchester Uniteds Paul Pogba fra en kamp den 25. februar 2018. Foto: OLI SCARFF / AFP

Hevder Madrid planlegger ellevill kjøpefest i sommer

Real Madrid har allerede brukt nær 500 mill. kroner på å hente stopperen Éder Militão. Ifølge AS er det bare starten på en handlerunde som kan koste over fem milliarder kroner.

Her er søndagens oddstips

Den brasilianske Porto-stopperen ble klar for Madrid-klubben i midten av mars, men slutter seg altså ikke til hovedstadsklubben før i sommer.

Da kan Militão bli den første av mange nye fjes på Santiago Bernabéu, i hvert fall om vi skal tro AS.

Den Madrid-baserte sportsavisen lister opp en handleliste som består av følgende stjerner:

  • Paul Pogba (26), midtbane, Manchester United
  • Eden Hazard (28), ving, Chelsea
  • Christian Eriksen (27), offensiv midtbane, Tottenham
  • Tanguy N’Dombélé (22), defensiv midtbane, Lyon
  • Luka Jovic (21), spiss, Eintracht Frankfurt

Totalt ser Madrid-klubben for seg at den må ut med omkring 4,75 milliarder kroner for de fem, og legger man til summen som er brukt på Éder Militão, overstiger totalen altså fem milliarder.

Om alt går i boks, er heller usikkert, men det betyr i så fall at Madrid-klubben vil bruke mer på én sommer enn den har brukt de foregående fem årene, ifølge AS. Det tallet er omkring 4,4 milliarder kroner.

Vinn inntil 20. mill på Keno hver dag - spill her!

Hvordan skal en slik kjøpefest så finansieres? Ifølge AS har klubben nær 1,5 milliarder på bok, men samtidig regner Real Madrid med å frigi midler ved hjelp av spillersalg.

Gareth Bale, James Rodríguez (utlånt til Bayern) og Mateo Kovacic (utlånt til Chelsea) er blant spillerne som går en uviss sommer i møte.

I tillegg til å selge unna, skal klubben være villig til å ta opp lån for å finansiere det utestående.

VGs tips: Madrid vinner ikke

Det kan se ut som om Zidanes stjernegalleri tok en tidlig ferie allerede forrige runde. Den franske manageren var rasende etter 0-1-tapet mot ligaens 19. plass, Rayo Vallecano. Har i realiteten ingenting å spille for med ni poeng opp til Atetico på 2. plass og ti poeng ned til Getafe på 4. plass.

Villarreal har på sin side spilt seg nesten helt ut av nedrykksstriden med tre seirer og én uavgjort på de siste fire. Men det er fortsatt jevnt i bunn, så den kampen er ikke helt over. Vi tror Den gule ubåten klarer minst uavgjort på Santiago Bernabéu.

Et handikapspill (0–1) med borteseier gir 2 i odds. Spillestopp er 16.10, og ønsker du å se kampen, er Strive din venn.

PS! I samarbeid med Strive ser du 2 kamper fra storturneringen ICC på VG+ i sommer. (Redaksjonelt samarbeid)

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder