ETTERTRAKTET: Martin Ødegaard (15) er ettertraktet på det europeiske fotballmarkedet, og ifølge ryktene skal Real Madrid stå klare til å matche ethvert bud på ham. Foto:Bjørn S. Delebekk,VG

- Ødegaards neste stopp: Arsenal-trening

Etter å ha trent med Liverpool denne uken, blir London og trening med Arsenal neste stopp for Martin Ødegaard (15), skal vi tro britiske Daily Mail.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

15-åringen er svært ettertraktet på det europeiske fotballmarkedet, og ifølge ryktene står Real Madrid klare til å matche ethvert bud på det norske stjerneskuddet.

Strømsgodset-spilleren skal ha vært på besøk hos den spanske hovedstadsklubben tidligere i år, og denne uken har han trent med favorittklubben sin, Liverpool.

Nå fortsetter Ødegaard på sin lille besøksrunde, og ifølge Daily Mail er det Arsenal som etter all sannsynlighet blir hans neste destinasjon.

– Martin Ødegaard antatt å trene med Arsenal, skriver de i sin overskrift.

Av andre engelske klubber lister de opp Manchester United og Manchester City i tillegg til nevnte Liverpool som interesserte, men også andre europeiske storklubber, som Barcelona, nevnte Real Madrid og Bayern München, skal stå klare med sjekkheftet.

José Mourinho har på den andre siden avfeid at Ødegaard kommer til å bli en del av Chelsea med det første.

- Jeg har hørt om ham, og at han skal besøke 25 klubber. Jeg lurer på hvilken han ender opp i og hvor han kommer til å dra. Vi er ikke i posisjon til å være en av disse 25 klubbene. Vi har ikke den riktige profilen. Vi kan ikke være med på den auksjonen, sier Mourinho noe kryptisk, sa han tidligere i uka.

Martin Ødegaard fyller 16 år den 17. desember, og det er en dato man venter på i utlandet. Da er det nemlig lettere for utenlandske storklubber å signere ham, og ifølge spanske Marca har nordmannen blitt tilbudt en femårskontrakt av Real Madrid.

Klubben skal ønske at han skriver under så snart han fyller 16.

John Carew uttalte for omkring én måned siden at han råder Ødegaard til å bli i Norge eller ta turen til Nederland i ett til to år før han går videre til Madrid.

– I mine øyne er dette den beste løsningen for Martin Ødegaard, sa John Carew (35) til VG.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool26251061154676
2Manchester City26173667293854
3Leicester City26155654262850
4Chelsea2612594336741
5Tottenham Hotspur2611784334940
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder