STORSPILTE: Thierry Henry scoret to mål og var i en egen klasse mot Fulham lørdag. Foto: Reuters

Giganten Henry

... og nå lukter han på toppscorertittelen

(Fulham-Arsenal 0-4) Utrolige Thierry Henry gjorde som han ville og roet nervene til manager Arsene Wenger med innsatsen mot Fulham.

Publisert:

VG Nett LIVE:Fyldig referat og bilder

Arsenal har hatt en fryktelig bortestatistikk så langt denne sesongen. Det har gjort Wenger stadig mer oppgitt etter hvert som Chelsea har rykket lenger og lenger unna på toppen av tabellen.

I ettermiddag var det imidlertid liten grunn til å henge med hodet: Arsenal malte over Fulham før pause, og fulgte opp med å rundspille motstanderne på Craven Cottage etter hvilen.

Gang på gang skapte laget fra Nord-London enorme sjanser for målet til Fulham. Da festen til slutt var over sto det 0-4 på måltavla. At vertenes keeper i tillegg var lagets bestemann sier det meste om styrkeforholdet i ettermiddag.

Giganten Henry

Men om Tony Warner var Fulham beste spiller, var han likevel ikke i nærheten av å være banens beste. Der stilte Thierry Henry i en egen klasse.

Franskmannen scoret to mål selv - og var gang på gang regissøren bak Arsenals sjanser.

- Jeg har sett Henry være god i en del kamper i England, men det er lenge siden jeg kan huske at han til de grader ødelegger for motstandernes forsvarere, sa kommentatoren til Canal+, Øyvind Alsaker, under kampen.

Henry står nå bokført med 17 scoringer i ligaen i år. Det er bare to færre enn Ruud van Nistelrooy, som i øyeblikket ruver alene på toppscorerlista.

1-0: Her har Henry rykket fra Fulham-forsvaret, før han setter ballen opp i nettaket bak Tony Warner. Foto: EPA

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder