AWOL: Thibaut Courtois skal ha skulket to treninger på rad, midt under intense Real Madrid-spekulasjoner. Foto: REBECCA NADEN / Reuters

Sky Sports: Courtois skulket trening for å tvinge frem Real Madrid-overgang

Chelsea må etter all sannsynlighet ut på målvakt-jakt. Thibaut Courtois skal nemlig ha skulket to treninger for å forlate London-klubben til fordel for Real Madrid.

– Dette er en viktig avgjørelse for ham, siden han har lyst til å være nær familien sin. Det er lagt inn et bud som Chelsea kan akseptere, sa agent Christophe Henrotay forrige uke.

Den høyreiste belgieren er blitt hyppig koblet til Real Madrid den siste tiden og nå melder Sky Sports at han har skulket to treninger på rad denne uken for å presse frem en overgang til(bake til) den spanske hovedstaden.

les også

Hevder Kovacic vil tvinge gjennom overgang «koste hva det koste vil»

Courtois voktet nemlig buret for byrival Atlético fra 2011 til 2014, og hans to barn bor fortsatt i den spanske hovedstaden.

Tipster gir deg ferske oddstips - hver dag

Det ble meldt at den nye Chelsea-sjefen Maurizio Sarri skulle ha et møte med spilleren mandag, som angivelig ikke ble noe av. Etter søndagens Community Shield-kamp, ble Sarri konfrontert med agentens utspill.

– Jeg vil bare ha motiverte spillere. Jeg har ikke noe svar til agenten, sa han da.

Chelsea skal angivelig ha satt en prislapp på om lag 320 millioner kroner for 26-åringens tjenester. De må i så fall brukes på en erstatter, med Willy Caballero som den beste målvakten i Chelsea-troppen uten Courtois.

les også

Chelsea i fare for stjerneflukt

Sky Sports melder at Stokes Jack Butland er øverste på Chelseas liste, mens medier i Spania, deriblant Marca, skriver at Atlético Madrids Jan Oblak er den mest aktuelle. De ferskeste rapportene lenker også Athletic Bilbaos Kepa Arrizabalaga til de mørkeblå fra London. Sistnevnte er observert på vei til Madrid, for så angivelig å gjøre seg klar til en overgang til Chelsea.

Uansett virker det som Chelsea må ut med opp mot én milliard kroner for å sikre seg Courtois’ erstatter.

Også Eden Hazard har blitt kraftig koblet vekk fra Stamford Bridge denne sommeren.

les også

Slik er status på alle klubbene i La Liga

Pluss content

VG-tips: Uavgjort for Real Madrid

Courtois’ mest sannsynlige arbeidsgiver den kommende sesongen avslutter USA-turnéen på MetLIfe Stadium, New Jersey i natt. Motstander er Roma, som røk i sin første USA-kamp - hele 1-4 for Tottenham. Før de slo Barcelona 4-2 for snart en uke siden i turneringen med navnet International Champions Cup.

Romerne mistet i sommer Alisson (k) til Liverpool, men har styrket troppen med en haug med spillere. Blant annet Pastore (mb) fra PSG. Madrid-klubben har også spilt to matcher. Spanjolene røk 1-2 for Man. Utd. i Miami før de vant 3-1 over Juventus. I løpet av treningsleiren har troppen delvis blitt skiftet ut etterhvert som storstjerner som Navas (k) og Ramos (f) har returnert til trening i etterkant av VM.

Både Roma og Real Madrid innleder hjemlig ligasesong søndag 19. august. Selv om Los Blancos møter Atlético Madrid i UEFAs Super Cup i Tallinn, Estland, om en uke. 1,65 på spanjolene er litt lavt i en treningskamp og vi anbefaler uavgjort til 3,75 i odds. Spillestopp er kl.01.55 og Viasport 1 viser matchen.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder