GULLVINNER: Med VM-gullet i hendene kunne Kylian Mbappé konstatere at han ble den andre til å vinne tenåring, etter brasilianske Pelé. Foto: FRANCK FIFE / AFP

Fabinho vil lokke Kylian Mbappé til Liverpool

Fotball-Europa ligger langflate etter VM-juvelen Kylian Mbappé (19). Liverpools brasilianske sommersignering innrømmer at han gjerne vil gjenforenes med sin tidligere lagkamerat.

• Her er lørdagens oddstips

– Kylian har allerede sagt at han vil bli i PSG neste sesong, men jeg vil prøve å sakte, men sikkert overtale ham til å komme til Liverpool, sier Fabinho (24) ifølge The Guardian.

Brasilianeren spilte i Monaco da tenåringen tok både Ligue 1 og Champions League med storm for to sesonger siden.

Tipster gir deg ferske oddstips – hver dag

Denne sommeren har den franske unggutten tatt ytterligere steg, og var sterkt delaktig i Frankrikes VM-triumf.

– Kylian sendte meg en melding og gratulerte meg å gå til Liverpool. Jeg har ikke hatt sjansen til å gratulere ham med VM-gullet ennå, men det Frankrike gjorde var fantastisk, sier Fabinho, og roser uhemmet av Mbappé:

– Det han har gjort i to år er utrolig. Han er et fenomen og fortjener å bli gratulert. Det kommer jeg til å gjøre så snart jeg får sjansen, sier Liverpool-spilleren.

LAGKAMERATER: Fabinho og Kylian Mbappé spilte sammen i Monaco. Foto: VALERY HACHE / AFP

Under ett år etter at han signerte for PSG, har flere medier hevdet at Mbappé var misfornøyd i den franske klubben, og at Real Madrid kunne være neste stoppested.

Den spanske klubben valgte en uortodoks løsning da de slapp en offisiell pressemelding om at ryktene om deres angivelige interesse i Kylian Mbappé var fullstendig falske.

– Jeg har en kontrakt med PSG og er fornøyd der. I øyeblikket er en overgang umulig, svarte Mbappé til pressen etter VM-finalen.

VGs tips: Bayern-seier

Mbappé er en av flere stjerner som har fått innvilget en lengre ferie etter VM-suksessen. Det samme gjelder blant andre Neymar, Edinson Cavani og Thiago Silva. Spesielt offensivt er PSG nødt til å teste ut unggutter innledningsvis i sesongoppkjøringen.

Lørdag venter Bayern München i International Champions Cup. Treningskampen finner sted i Østerrike, og er deres første treningskamp denne sommeren. Også Bayern mangler en del profiler, men kan skilte med stjerner som Arjen Robben, Arturo Vidal og Franck Ribéry.

Vi tror at tyskerne er ivrige på å slå tilbake etter et skuffende verdensmesterskap. 1.55 på hjemmeseier blir i underkant, men Norsk Tipping tilbyr 2.40 på seier med handikap. Spillestopp er klokken 15.55. Kampen vises Viasport 1.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder