Her er mandagens oddstips

MISFORNØYD: Antonio Conte er ikke fornøyd med handlekraften han får på overgangsmarkedet. Foto: Justin Tallis AFP

Conte med syrlig Chelsea-stikk: – Jeg er en katastrofe

Chelsea-manager Antonio Conte (48) er åpenbart ikke fornøyd med klubbens overgangspolitikk.

 • Arilas Berg Ould-Saada

Artikkelen er over to år gammel

Italieneren skal ha vært svært interessert i å punge ut store summer for å sikre seg Virgil van Dijk, Alexis Sánchez og Alex Sandro i januar. I stedet endte Van Dijk i Liverpool, Sánchez i Manchester United, og Sandro ble værende i Juventus.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Chelseas januarhandel var mer beskjeden enn konkurrentenes: Emerson Palmieri, Ross Barkley og Olivier Giroud ble hentet for totalt 50 millioner pund.

Les mer: Firminos gladmelding til Liverpool-fansen

Nå uttrykker Conte frustrasjon over mangelen på stjernesigneringer. På spørsmål om en annen manager kunne gjort en bedre jobb med den nåværende Chelsea-troppen, som kun har vunnet to ganger på de ti siste kampene, svarer han:

– Jeg vet ikke. Etter det jeg har erfart, oppnår jeg best mulig resultater med spillerne jeg jobber med. Jeg mener jeg er den typen trener som gjør en 6/10-spiller til en 8/10-spiller, og en 8/10 til 10/10. Det er den typen trener jeg er.

Ekspert: – Lignet en 90 minutters begravelse for Conte-æraen

– Jobben min er å forbedre hver eneste spiller i alle aspekter. Det er jeg veldig god på. Men jeg er en katastrofe når det kommer til å overbevise klubben om å kjøpe spillere. Det er noe jeg kan forbedre meg veldig mye på, sier Conte ifølge The Guardian.

Se den ville krangelen mellom Conte og Mourinho:

Han antyder at andre Premier League-managere får langt større handlingskraft på overgangsmarkedet.

– Jeg må lære mye av de andre managerne når det kommer til dette. Jeg må snakke med de managerne som er veldig, veldig gode til å overbevise klubbene sine til å bruke penger på toppspillere. En måte kan være å slutte å forbedre spillerne jeg allerede har, sier en syrlig Conte.

Chelsea-sjefen har presset på seg etter en smått katastrofal start på 2018, med ligacup-exit og to stygge tap mot Bournemouth og Watford.

Vil du ha oddstips i videoform? Da bør du følge Tipster på Facebook.

I så måte fremstår mandagens hjemmekamp mot tabelljumbo West Bromwich som en fin mulighet til å slå tilbake mot kritikerne og heve selvtilliten i laget. WBA kommer fra to strake tap og har kun vunnet én av de siste 24 kampene sine i Premier League.

Vi anbefaler et spill på Chelsea-seier til 1,32 i odds. Kampen vises på TV 2 Sport Premium. Spillestopp er klokken 20.55.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mer om

 1. Tippetips
 2. Premier League
 3. Chelsea FC

Flere artikler

 1. Liverpool-floppen skal løse Chelseas scoringsproblemer

 2. Mourinho med fruktig Sánchez-stikk mot Guardiola

 3. Lukaku scorer «aldri» mot storlag: – Så svak

 4. Bekreftet: Antonio Conte har fått sparken

 5. Diego Costa gjør comeback: – Har ventet på dette lenge

 6. Chelsea må ha omkamp - Conte med ny Mourinho-melding

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder