Conte med syrlig Chelsea-stikk: – Jeg er en katastrofe

Publisert: Oppdatert: 12.02.18 17:21
FOTBALL

Her er mandagens oddstips

Chelsea-manager Antonio Conte (48) er åpenbart ikke fornøyd med klubbens overgangspolitikk.

Italieneren skal ha vært svært interessert i å punge ut store summer for å sikre seg Virgil van Dijk, Alexis Sánchez og Alex Sandro i januar. I stedet endte Van Dijk i Liverpool, Sánchez i Manchester United, og Sandro ble værende i Juventus.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Chelseas januarhandel var mer beskjeden enn konkurrentenes: Emerson Palmieri, Ross Barkley og Olivier Giroud ble hentet for totalt 50 millioner pund.

Les mer: Firminos gladmelding til Liverpool-fansen

Nå uttrykker Conte frustrasjon over mangelen på stjernesigneringer. På spørsmål om en annen manager kunne gjort en bedre jobb med den nåværende Chelsea-troppen, som kun har vunnet to ganger på de ti siste kampene, svarer han:

– Jeg vet ikke. Etter det jeg har erfart, oppnår jeg best mulig resultater med spillerne jeg jobber med. Jeg mener jeg er den typen trener som gjør en 6/10-spiller til en 8/10-spiller, og en 8/10 til 10/10. Det er den typen trener jeg er.

Ekspert: – Lignet en 90 minutters begravelse for Conte-æraen

– Jobben min er å forbedre hver eneste spiller i alle aspekter. Det er jeg veldig god på. Men jeg er en katastrofe når det kommer til å overbevise klubben om å kjøpe spillere. Det er noe jeg kan forbedre meg veldig mye på, sier Conte ifølge The Guardian.

Se den ville krangelen mellom Conte og Mourinho:

Han antyder at andre Premier League-managere får langt større handlingskraft på overgangsmarkedet.

– Jeg må lære mye av de andre managerne når det kommer til dette. Jeg må snakke med de managerne som er veldig, veldig gode til å overbevise klubbene sine til å bruke penger på toppspillere. En måte kan være å slutte å forbedre spillerne jeg allerede har, sier en syrlig Conte.

Chelsea-sjefen har presset på seg etter en smått katastrofal start på 2018, med ligacup-exit og to stygge tap mot Bournemouth og Watford.

Vil du ha oddstips i videoform? Da bør du følge Tipster på Facebook.

I så måte fremstår mandagens hjemmekamp mot tabelljumbo West Bromwich som en fin mulighet til å slå tilbake mot kritikerne og heve selvtilliten i laget. WBA kommer fra to strake tap og har kun vunnet én av de siste 24 kampene sine i Premier League.

Vi anbefaler et spill på Chelsea-seier til 1,32 i odds. Kampen vises på TV 2 Sport Premium. Spillestopp er klokken 20.55.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Denne artikkelen handler om