VIF-treneren: «Den fysiske formen er spillernes ansvar»

RENSET LUFTEN: Veigar Pall Gunnarsson (t.h.) fikk snakket ut med Martin Andresen. Her i duell med Bjarni Olafur Eriksson. Foto: Audun Braastad, NTB Scanpix

Andresen mener Gunnarsson må «gå i seg selv»

VALLHALL (VG Nett) Veigar Pall Gunnarsson (32) og Martin Andresen (35) hadde mandag et møte for å rense luften etter islendingens utblåsning i media på Nadderud søndag.

Artikkelen er over syv år gammel

Gunnarsson ville ikke si noe om møtet, men Andresen sa i klartekst til VG Nett hva som skjedde og hva han forventet ville skje i tiden som kommer.

- Noe kan vi hjelpe med. Men den fysiske formen er spillerens egen ansvar. Er det noe han vil ha hjelp til så er vi disponible, sier VIF-manageren.

Forskjellig agenda

Han hever at Gunnarsson ikke sa - i møtet med Andresen - noe om at han «ikke trives i klubben», som islendingen sa etter kampen mot Stabæk, både til NRK og VG Nett.

- Vi gikk gjennom det som skjedde søndag, og målet er at Veigar skal prestere bra i Vålerenga igjen. Men ingen har fast plass hos oss, og det er viktig å glede seg med laget selv om du selv ikke får det til. Du bør ha fokus på laget, ikke bare deg selv.

- Det er litt forskjellig agenda og fokus her, men retningslinjene bør være klare: Har du et problem så tar du det opp med rette vedkommende, altså meg, ikke flyr til media med det, sier Andresen.

Må prestere

VIF-manageren påpeker at han som kom inn for Gunnarsson - Marcus Pedersen - scoret to mål og avgjorde kampen.

- Da er det naturlig å være glad på lagets vegne, sier Andresen. Han hadde et kvarters møte med Veigar Pall Gunnarsson etter gårsdagens trening.

- Målet er å få mer ut av Veigar fremover. Det er det alle ønsker. Men, som alle andre i Vålerenga, Veigar må prestere for å få spille i tiden som kommer, sier Martin Andresen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder