SYKT GOD: Her spyr Zlatan Ibrahimovic på innbytterbenken etter sin drømmescoring mot Hellas. Foto: Andreas Bardell, Aftonbladet

Her spyr Zlatan

KLAGENFURT (VG Nett) Zlatan Ibrahimovic (26) slet ikke bare med kneet under tirsdagens møte med Hellas. Han var fullstendig utmattet og spydde da han ble byttet ut etter sitt drømmemål.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

Les også:Bråk i Sverige-leiren

Inter-spissen har ikke gjennomført en hel kamp siden han ble kneskadet i mars. Mot Hellas ble det 70 minutter og 6936 meters løping før kjempen var fullstendig utmattet.

Da han satte seg ned på innbytterbenken følte han seg åpenbart ikke bra - og spydde mens han gjemte ansiktet under overtrekksvesten.

Ingen forklaring

Aftonbladets bilder viser at midtstopper-reserven Daniel Majstorovic "tok seg av" kompisen fra Malmö, men ikke alle på benken skal ha oppfattet hva som skjedde midt oppi kampdramaet.

Den svenske landslagslegen, Anders Valentin, har ikke noen fast på hvorfor Zlatan spydde.

UVEL: Zlatan Ibrahimovic var tydelig ukomfortabel etter å ha kastet opp. Foto: Andreas Bardell, Aftonbladet

- Jeg vet ikke hva som var grunnen. Jeg spurte han, men han fortsatte bare å føle seg dårlig, sier Valentin til Aftonbladet.

Han forteller at Ibrahimovic begynte å drikke mye vann fordi han visste at han skulle på dopingtest og at laget hadde dårlig tid for å rekke flyet fra Salzburg i Østerrike til den svenske leiren i sveitsiske Lugano. Det kan ka vært grunnen.

- Dersom alt blodet er ute i musklene er ikke magen klar for så mye drikke, forklarer Valentin.

VG-leser:- Hvor ble det av svenskehatet?

Sveriges store stjerne følte seg raskt bedre. I går holdt han en pressekonferanse der han fortalte at kneet hadde hovnet opp litt etter kampen, men at han ikke har tenkt å gi seg med det første. Han satser alt på å være på banen i lørdagens storkamp mot Spania.

- Kneet er bedre enn jeg trodde det skulle være, uttalte Zlatan.

Landslagssef Lars Lagerbäck har antydet at han kan komme til å spare spillere mot Spania, med tanke på en eventuell kvartfinale. I så fall kan Zlatan være en av de han setter på benken, i håp om at han er tilbake for fullt i den siste gruppekampen mot Russland.

Les også:«Zlatan er større enn Zevs»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder