PÅ VEI TIL DANMARK: Sandefjords toppscorer Pål Alexander Kirkevold blir trolig solgt til en dansk klubb i løpet av kvelden. Foto:Vegard Wivestad Grøtt,NTB scanpix

Kirkevold på vei til danske Hobro

Sandefjord selger trolig toppscoreren i løpet av kvelden

Sandefjords toppscorer Pål Alexander Kirkevold (24) blir trolig solgt til bunnlaget Hobro i den danske Superligaen i løpet av kvelden.

Morten Stokstad
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Med kun timer igjen av det internasjonale overgangsvinduet skjer det spillersalg også ut av Norge.

Les også:Dommeren i fokus i nytt Sandefjord-tap

– Kan skje noe i løpet av kvelden

Pål Alexander Kirkevold er nær en overgang til dansk fotball. Etter det VG erfarer er Jylland-klubben Hobro, som ligger sist i den danske toppserien med fire poeng på syv kamper, og Sandefjord enige om en overgangssum. Nå gjenstår bare den personlige avtalen for kraftspissen.

Mannen som har scoret åtte seriemål for Tippeligaens jumbolag bekrefter at han kan være på vei bort.

– Status er at det er en dialog mellom meg og en klubb i Danmark. Det er Tore Pedersen (agent) som tar av seg det formelle, men det virker som det kan skje noe i løpet av kvelden, sier Kirkevold til VG.

Tore Pedersen ønsker ikke å kommentere saken.

Kontrakten går ut etter sesongslutt

Kirkevold vil ikke røpe hvilken dansk klubb det er snakk om. Det vil heller ikke Sandefjords styreleder Gunnar Bjønness.

– Det er riktig at det har vært interesse, men jeg har akkurat kommet ut fra et møte og er ikke helt oppdatert på saken, sier Bjønness.

Sandefjords store dilemma er at Kirkevolds kontrakt går ut etter sesongslutt. Dermed må klubben selge toppscoreren i dette vinduet for å få penger for 24-åringen. Samtidig vil det svekke sjansene for å overleve i Tippeligaen.

– Det er noen muligheter i livet man bare må gripe, men vi får se hva det ender med, sier Pål Alexander Kirkevold.

VG oppdaterer saken

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder