Neuer slapp inn tidenes raskeste Bundesliga-mål

Hoffenheim-spiller satte ballen i mål etter ni sekunder

Robert Lewandowski avgjorde – Bayern snudde og vant

(Hoffenheim - Bayern München 1-2) Hoffenheims Kevin Volland (23) snappet ballen, satte den bak Bayern Münchens Manuel Neuer (29), og jublet for rekordrask scoring.

Øyvind Knoph Askeland
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det til tross for at gjestene hadde avsparket. Arjen Robben og Thomas Müller åpnet med å trille ballen til hverandre. Den gikk så videre til den endte hos venstreback David Alaba.

Han gjorde alt galt.

Hvem vinner Bundesliga? Sjekk VG Sportens vurderinger

Alaba skulle spille en enkel pasning til forsvarskollega Jerome Boateng, men sendte den i stedet forbi. Der dukket vertenes Kevin Volland opp og plasserte ballen enkelt bak keeper Manuel Neuer.

Husker du? Messi ydmyket den tyske stjernekeeperen

Ni sekunder

Tilsynelatende ble scoringen satt i nettet etter syv sekunder, men Bundesliga-representanter har offisielt målt den til ni. Målet er likevel tidenes raskeste i den tyske toppdivisjonen, men Volland må dele rekorden med Karim Bellarabi.

Bayer Leverkusen-spilleren brukte like mange sekunder på å score 1-0 mot Borussia Dortmund i fjorårssesongen.

Les også: Nylands lag vant sin første kamp i Bundesliga

Målet til Volland var Bundesliga-mål nummer 48.683 siden ligaen hadde sin første sesong i 1963.

Lewandowski avgjorde

Tarik Elyounoussi er skadet og til stede på tribunen under Hoffenheim-Bayern München, hvor Bayern Münchens Thomas Müller utlignet like før hvilen. Den smarte måljegeren plasserte seg lurt i feltet og kneet ballen over streken til 1-1.

Minutter før slutt fant innbytter Robert Lewandowski veien inn i feltet til Hoffenheim. Spissen fikk etter hvert ballen og trillet den inn i mål.

Bayern München-seier gjør at laget står med full pott på de første to rundene i Bundesliga. Hoffenheim har tapt begge sine så langt.Kommersielt samarbeid: Rabattkoder