Gatt mister resten av sesongen

Molde-vingen Joshua Gatt (21) må opereres for sin kneskade og går glipp av både Gold Cup og resten av eliteseriesesongen.

Artikkelen er over seks år gammel

Den amerikanske landslagsspilleren fikk en smell i kneet under eliteseriekampen mot Sarpsborg i slutten av forrige måned. Den skaden var mer alvorlig enn først antatt.

SKADET: Joshua Gatt ble teipet under eliteseriekampen mot Sarpsborg i slutten av forrige måned. Nå er det klart at kneskaden hans er mer alvorlig enn først antatt. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

- Vi hadde jo våre bange anelser om det kunne være alvorlig, men de (USA) ville gjerne se på ham selv. Videre undersøkelser i USA viste at han ikke blir spilleklar med det første. Sannsynligvis får han ikke deltatt mer denne sesongen, sier Molde-manager Ole Gunnar Solskjær i et intervju med klubbens nettsted.

Gatt er for tiden i USA, der han skulle representert hjemlandet i CONCACAF Gold Cup. I stedet blir det operasjon og rehabilitering for 21-åringen.

- Han blir operert av eksperter i USA. Det tror jeg skjer i løpet av de nærmeste sju-åtte dagene. Vi har løpende dialog med det medisinske apparatet der, sier Solskjær.

Gatt vil først returnere til Molde etter en periode med innledende behandling etter operasjonen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder