LIGGER IKKE PÅ LATSIDEN: Martin Ødegaard (16 i morgen) har nok alternativer å tenke på når han skal velge hvilken klubb som skal bli den neste. Nå har han også besøkt Arsenal. Foto:Cornelius Poppe,NTB scanpix

Ødegaard besøkte Arsenal i dag

Har besøkt fire toppklubber på halvannen måned

Martin Ødegaard (16 i morgen) har brukt den siste dagen i sitt liv som 15-åring til å besøke Arsenal.

Morten Stokstad
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Det får VG opplyst fra flere uavhengige kilder.

Engelske Daily Mail meldte at Strømsgodsets vidunderbarn skulle trene med Arsenal i forrige uke, men etter oppholdet i Liverpool gikk ferden da videre til Bayern München.

Reiste til England i går

Etter det VG kjenner til reiste han til England i går sammen med pappa Hans Erik Ødegaard for å se på forholdene i Arsenal. Senior har ikke svart på VGs henvendelser tirsdag, men ringelyden i motsatt ende av telefonen var den lett gjenkjennelige britiske tonen.

Også Twitter-kontoen @thearsenalhorse meldte i går kveld at en norsk spiller hadde blitt flydd inn for å ha samtaler med London-klubben.

Twitter / Account Suspended

Ønsket av alle de største

Martin Ødegaard har utvilsomt lagt bak seg et særdeles innholdsrikt år. Siden han debuterte i Tippeligaen med et glimrende innhopp mot Aalesund 13. april, har pilen pekt rett til værs for stortalentet.

Ikke bare har han spilt seg inn i landslagstroppen og ble historiens yngste spiller i en EM-kvalifiseringskamp, drammenseren kan velge og vrake blant Europas største klubber. Tidlig i november ble han hentet i privatfly av Real Madrid. I desember har han besøkt både Liverpool, Bayern München og Arsenal. Dessuten har pappa Hans Erik tidligere i høst vært på en visitt i Barcelona.

Etter det VG kjenner til er planen at Martin selv også skal besøke den spanske klubben til Lionel Messi i løpet av kort tid.

Tysk journalist hevder Ødegaard går til Bayern

Tidligere i dag skrev Sport1-journalisten Christian Ortlepp på Twitter at han sitter på eksklusiv informasjon om at Martin Ødegaard kommer til å ende i Bayern München. I Sport1s artikkel om Ødegaard går man ikke like langt, men melder der at den tyske storklubben skal lede an i kampen om midtbanestjernen.

Med ett år igjen av kontrakten med Strømsgodset er han i en helt unik posisjon når han nå skal velge hvor han ønsker å spille de neste årene. I morgen fyller han 16 år og er gammel nok til å bli solgt til en utenlandsk proffklubb.

Etter det VG erfarer vil han ikke bestemme seg for en ny klubb før over nyttår.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool22211052143864
2Manchester City23153564273748
3Leicester City23143648232545
4Chelsea2312383930939
5Manchester United239773627934
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder