LIGGER IKKE PÅ LATSIDEN: Martin Ødegaard (16 i morgen) har nok alternativer å tenke på når han skal velge hvilken klubb som skal bli den neste. Nå har han også besøkt Arsenal.
LIGGER IKKE PÅ LATSIDEN: Martin Ødegaard (16 i morgen) har nok alternativer å tenke på når han skal velge hvilken klubb som skal bli den neste. Nå har han også besøkt Arsenal. Foto:Cornelius Poppe,NTB scanpix

Ødegaard besøkte Arsenal i dag

Har besøkt fire toppklubber på halvannen måned

FOTBALL

Martin Ødegaard (16 i morgen) har brukt den siste dagen i sitt liv som 15-åring til å besøke Arsenal.

Publisert: Oppdatert: 16.12.14 14:43

Det får VG opplyst fra flere uavhengige kilder.

Engelske Daily Mail meldte at Strømsgodsets vidunderbarn skulle trene med Arsenal i forrige uke, men etter oppholdet i Liverpool gikk ferden da videre til Bayern München.

Reiste til England i går

Etter det VG kjenner til reiste han til England i går sammen med pappa Hans Erik Ødegaard for å se på forholdene i Arsenal. Senior har ikke svart på VGs henvendelser tirsdag, men ringelyden i motsatt ende av telefonen var den lett gjenkjennelige britiske tonen.

Også Twitter-kontoen @thearsenalhorse meldte i går kveld at en norsk spiller hadde blitt flydd inn for å ha samtaler med London-klubben.

Twitter / Account Suspended

Ønsket av alle de største

Martin Ødegaard har utvilsomt lagt bak seg et særdeles innholdsrikt år. Siden han debuterte i Tippeligaen med et glimrende innhopp mot Aalesund 13. april, har pilen pekt rett til værs for stortalentet.

Ikke bare har han spilt seg inn i landslagstroppen og ble historiens yngste spiller i en EM-kvalifiseringskamp, drammenseren kan velge og vrake blant Europas største klubber. Tidlig i november ble han hentet i privatfly av Real Madrid. I desember har han besøkt både Liverpool, Bayern München og Arsenal. Dessuten har pappa Hans Erik tidligere i høst vært på en visitt i Barcelona.

Etter det VG kjenner til er planen at Martin selv også skal besøke den spanske klubben til Lionel Messi i løpet av kort tid.

Tysk journalist hevder Ødegaard går til Bayern

Tidligere i dag skrev Sport1-journalisten Christian Ortlepp på Twitter at han sitter på eksklusiv informasjon om at Martin Ødegaard kommer til å ende i Bayern München. I Sport1s artikkel om Ødegaard går man ikke like langt, men melder der at den tyske storklubben skal lede an i kampen om midtbanestjernen.

Med ett år igjen av kontrakten med Strømsgodset er han i en helt unik posisjon når han nå skal velge hvor han ønsker å spille de neste årene. I morgen fyller han 16 år og er gammel nok til å bli solgt til en utenlandsk proffklubb.

Etter det VG erfarer vil han ikke bestemme seg for en ny klubb før over nyttår.

Her kan du lese mer om