CHILE-STJERNE: Alexis Sánchez deltar for øyeblikket i prøve-VM med det chilenske landsalget. Her etter 2-0-seieren over Kamerun i første kamp. Foto: Alexander Nemenov AFP

Sánchez-ryktene stormer etter Arsenal-tabbe

Her er torsdagens oddstips

Fremtiden til Alexis Sánchez (28) er Arsenal-fansens store bekymring denne sommeren. Onsdag fikk de seg et skikkelig sjokk.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Da ble nemlig neste sesongs drakter lansert og lagt ut for salg på Arsenals offisielle nettbutikk.

Butikken tilbyr muligheten til å kjøpe en drakt med navnet og draktnummeret til en valgfri spiller på ryggen.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Men i rullemenyen der man velger hvilken spiller man vil ha på drakten, var to spillere oppført med Alexis Sánchez' draktnummer 7: Sánchez og Danny Welbeck.

Var det bare en enkel tabbe – eller avslørte klubben at Sánchez kommer til å forlate klubben. Spekulasjonene stormet i hvert fall på sosiale medier etter at dette ble oppdaget:

Britiske tabloidaviser kastet seg over Arsenal-tabben: Telegraph og Daily Mirror var blant mediene som omtalte saken.

Men det tok ikke lang tid før Arsenal oppdaterte nettbutikken og byttet Welbecks nummer til opprinnelige 23.

Lest denne? Real Madrid-fenomenet lovprises: – Tror jeg hallusinerer

Sánchez-gliset som skapte spekulasjoner:

Kobles til Bayern München

Torsdag kveld skal Alexis Sánchez møte Tyskland i andre gruppespillskamp i prøve-VM. På motsatt banehalvdel står Arsenal-forsvarer Shkodran Mustafi, som nylig har uttalt seg om klubbkameratens fremtid.

– Jeg håper han blir værende. Han er en fantastisk spiller, for meg en av verdens beste. Jeg har ikke opplevd mange spillere som er mer sultne enn ham, sier Mustafi ifølge Daily Mail.

Sánchez kobles spesielt til tyske Bayern München, og Mustafi sier at stjernespilleren «kunne spilt hvor som helst, selv i Bayern».

Les mer: Stjernetalentene du må se opp for i sommer

VGs tips: Chile vinner

Tyskland stiller uten sine største stjerner i prøve-VM. Manuel Neuer, Mats Hummels, Jérôme Boateng, Toni Kroos, Mesut Özil og Thomas Müller er blant profilene som ikke er med i troppen.

Husk å følge VGs oddstipsside Tipster på Facebook og Twitter.

Chile, derimot, stiller med en rekke stjerner: Claudio Bravo, Gary Medel, Arturo Vidal og Alexis Sánchez danner en imponerende sentralrekke hos laget som har vunnet Copa América to ganger på rad.

Vi tror at chilenerne er bedre rustet – og mer motiverte – enn tyskerne i prøve-VM, og at de vinner kampen torsdag kveld. Derfor anbefaler vi følgende spill: Chile-seier mot Tyskland til fine 2,40 i odds. Kampen vises på NRK3. Spillestopp er klokken 19.55.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool27261064174779
2Manchester City27183668293957
3Leicester City27155754272750
4Chelsea2713594537844
5Manchester United27118841291241
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder