VG+ viser VM for klubblag – slik ser du Liverpools finale mot Flamengo

Pluss content

Etter fem sesonger med spansk representant fra Europa, er det Liverpool som denne gangen kjemper om tittelen som verdens beste klubblag. Hele klubb-VM ser du eksklusivt på VG+. Her får du alt du trenger å vite om kampoppsettet og hvordan du ser finalekampene lørdag 21. desember.

Publisert:
Artikkelen er over tre år gammel

For å få opp videospilleren i toppen av artikkelen, må du være abonnent og logget inn. For å bli abonnent - bla til bunnen av artikkelen. Er du allerede abonnent kan du også se kampen i vårt fotballstudio.

Liverpool slo Monterrey 2–1 i semifinalen i klubb-VM i Qatar og møter brasilianske Flamengo i finalen lørdag kl. 18.30. De slo tirsdag Al Hilal i sin semifinale.

VGs sending begynner en time før kampen - klokken 17.30. Programleder i studio er Christina Paulos Syversen, mens Vegard Aulstad er kommentator. Petter Veland, Leo Doria og Thomas Myhre er eksperter i studio.

Ofte stilte spørsmål

Hva skal til for å se kampene i klubb-VM?

– Alt du trenger for å se kampene er et VG+abonnement. Dersom du allerede er abonnent trenger du ikke å registrere deg på nytt. For å bli abonnent - bla til bunnen av artikkelen.

Hva får jeg i VG+?

- Her finner du informasjon om hva VG+ gir deg tilgang til.

Kan man se kampene i reprise?

– Ja, alle kampene vil være tilgjengelige for VG+-abonnenter i en begrenset periode også etter at de har gått live.

Hva er Schibsted-konto, og hvordan lage bruker?

- Her finner du informasjon om hva Schibsted-konto er. Dersom du ikke allerede har en bruker, kan du opprette en ved å klikke “opprett bruker” i innloggingsfeltet.

Kan man se kampene utenfor Norge?

– Nei, livesendingene vil kun være tilgjengelig i Norge

Hvor kan man se kampene?

– Du kan se kampen i nettleser på alle enheter, men den vil ikke vises i appen. Opplever du problemer med visningen i nettleser, kan det være nyttig å teste en annen nettleser. Det er ikke mulig å se kampen på den lineære VGTV-kanalen mange har i sitt TV-abonnement.

Er det mulig for fotballpuber å vise kampene?

Ja, men serveringssteder som ønsker å vise kamper som går på VG+, må ta kontakt med vår support vgpluss@vg.no.

Hvordan se kampen på TV-skjermen?

■ Har du Apple TV (siste generasjon) kan du se kampen i VGs app. Du kan ikke kjøpe abonnement rett på Apple TV.

■ Har du en iPhone eller iPad kan du streame kampen fra mobilen/nettbrettet til tv-en via Airplay eller til en Apple TV via Safari.

■ Alternativt kan du koble en PC til TV-en med en HDMI-kabel.

■ Kampen vil ikke gå på den lineære TV-kanalen VGTV.

Chromecast fungerer hvis du åpner kampen i nettleseren Google Chrome i Android eller via PC (ikke i app på mobil).

Hvordan kontakter jeg support?

– Dersom du trenger hjelp, vil support være tilgjengelig på hverdager påvgpluss@vg.no og på telefon 22 00 02 22 (11.00–12.00). Supporttelefonen vil også være åpen 17.30–20.00 18. desember og 14.30–20.30 21. desember.

.