BLING-BLING: Paul Pogba stilte på pressekonferanse med diamantringer i ørene og gullkantede briller. Foto: GETTY IMAGES

Pogba oppgitt over kritikken: – Glem prisen min

Her er torsdagens oddstips

Paul Pogba (24) ber pressen glemme overgangsprisen hans – og forsvarer sine egne krumspring på sosiale medier.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Den franske midtbanespilleren, som i fjor sommer ble tidenes dyreste fotballspiller da han ble solgt fra Juventus til Manchester United, har måttet belage seg på mye kritikk for sine prestasjoner denne sesongen.

– Jeg føler meg bra. Vi har vunnet to trofeer. Jeg vil selvfølgelig gjøre det bedre, for du kan alltid gjøre det bedre. Men glem prisen min. Den tilhører fortiden, sier Paul Pogba på pressekonferansen før torsdagens Europa League-kvartfinale mot Anderlecht.

Besøk vår oddstipsside Tipster her!

Mener det forventes for mye

Med diamantringer i ørene og gullkantede briller på nesen stilte 24-åringen på sjeldent vis opp på klubbens pressekonferanse. Pogba, som har scoret syv mål for United denne sesongen, mener det stilles urettferdige forventninger til ham på grunn av den svimlende overgangssummen.

– Folk ser på meg og dømmer meg fordi jeg ikke scorer mål og slikt. Overgangssummen min er én ting, fotballbanen en annen. Jeg gjør en jobb. Noen ganger gir jeg en assist til noen som ikke scorer. Det kan skje. Ingen snakker om det, men det er greit, sier en noe oppgitt Pogba ifølge The Guardian.

Les også: Stemples som Premier Leagues største flopp: – Helt forferdelig

– Folk snakker om hvor mye jeg kostet, ser på meg og sier: «Pogba burde score mål, Pogba burde gjøre ditt og datt». Noen ganger vil jeg bidra til at laget vinner. Hvis jeg hadde scoret på noen av skuddene mine som traff tverrliggeren, tror jeg ikke folk ville snakket om meg slik. Men sånn er fotballen. Vi bare nyter det og elsker det, sier den ekstravagante midtbanespilleren.

Han mener pressen forventer at han skal «være forsvarsspiller, midtbanespiller og spiss» samtidig.

Les mer: Slik vil Mourinho løse Uniteds målproblem

Forsvarer Instagram-dansing

Men det er ikke bare Pogbas prestasjoner på banen som har blitt kritisert denne sesongen. Den tidligere Manchester United-profilen Rio Ferdinand langet ut mot Pogba etter at han og lagkamerat Jesse Lingard la ut en dansevideo fra garderoben på Instagram i februar.

Ferdinand mente at «du kan ikke gjøre sånt når klubben ligger på sjetteplass». Dette ble Pogba konfrontert med da han møtte pressen onsdag.

– Det som skjer på banen, skjer på banen, og det som skjer utenfor, skjer utenfor. Jeg elsker livet. Jeg liker å danse. Det påvirker meg ikke på banen. Vi lever i en annerledes tid. Før kunne du ikke gjøre slikt, men nå gjør man det, sier Pogba ifølge The Telegraph.

Lest denne? Stabæk reagerer på EM-vraking: – Uforståelig

Han forteller at han har snakket med Ferdinand om det.

– I Amerika hører basketspillerne på musikk. For meg handlet dette bare om å nyte livet med Jesse Lingard. Når jeg er på banen er jeg seriøs. Jeg er fokusert og vil vinne. Jeg tok det Ferdinand sa som et råd fordi det er en stor klubb. Jeg snakket med ham, og han fortalte hva han mente. Det er forskjellige generasjoner, det er ingenting galt i det, sier Pogba.

VGs tips: United-seier

Mannen med sin egen Twitter-emoji har slitt med en skade den siste måneden, men spilte hele kampen i 3-0-seieren over Sunderland i helgen. Torsdag kveld forventes han å gjøre det samme borte mot belgiske Anderlecht.

Manchester United mangler flere spillere, inkludert Wayne Rooney, men bør være mer enn sterke nok til å slå belgierne – spesielt med den gode borteformen de har vist den siste tiden.

Europa League er en viktig turnering for José Mourinhos menn, så vi tror de satser alt på seier her. Vårt tips er derfor: Manchester United-seier borte mot Anderlecht til 1,90 i odds. Kampen vises på MAX, spillestopp er klokken 21.00.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool12111028101834
2Leicester City128222982126
3Chelsea1282227171026
4Manchester City1281335132225
5Sheffield United12453139417
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder