VIFS NYKOMMERE: Fredrik Stoor (fra venstre), Sidoine Oussou, Aleksander Solli er alle klare for Vålerenga. Her er de sammen med mediesjef Lasse Vangstein og sportsdirektør Truls Haakonsen. Foto: Wegard Bakkehaug

Trio klar for Vålerenga

VALLHALL (VG Nett) Fredrik Stoor (26), Aleksander Solli (20) og Sidoine Oussou (18) er klare for Vålerenga.

Publisert:

Som VG Nett meldte tidligere denne uken, blir den tidligere Fulham-backen Fredrik Stoor Vålerenga-spiller. Han ble presentert på en pressekonferanse i Vallhall torsdag ettermiddag.

VG Nett-leser:Stoor klar, ryktes også ny Moa erstarter inn fra Afrika!Diskuter her!

Samtidig entret den tidligere Løv-Ham-spilleren Aleksander Solli og den unge spissen Sidoine Oussou fra Benin podiet. Stoor har signert for tre år, Oussou for fire og Solli for to.

- Dette er vi meget godt fornøyde med. Sidoine ble 18 i november, og det har ikke vært mulig å hente ham før nå. Stoor har vært en prosess over tid, forteller sportsdirektør Truls Haakonsen.

Han forteller at det er talentspeider Stig Torbjørnsen som står bak Oussou-overgangen, men at Vålerenga føler seg trygg på hans anbefalinger.

Sportsinteressert? Følg VG Nett-sporten på Facebook!

- Vi har ikke sett spilleren selv, men lener oss på Stig. Det virker veldig lovende, sier Haakonsen til VG Nett.

Stoor ble solgt for i underkant av 20 millioner kroner til Fulham i 2008, etter to sesonger i Rosenborg-trøya. Oppholdet i Premier League ble imidlertid alt annen enn en drøm for svensken, som i 2010 ble lånt ut til Derby.

- Det føles bra å være her. Tiden i Fulham var meget frustrerende. Nå gleder meg til å få spilletid igjen, sier Stoor til VG Nett.

20 år gamle Aleksander Solli har erfaring fra 1. divisjonsspill med Løv-Ham. Han har spilt på diverse yngre landslag, og ses på som en liknende type som VIF-unggutt Stefan Strandberg.

KLAR: Aleksander Solli fra Løv-Ham er klar for Vålerenga. Her sammen med sportsdirektør Truls Haakonsen. Foto: VIF Media

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder