TJENER MEST: Alexis Sánchez er Premier Leagues best betalte spiller etter overgangen til Manchester United. Kevin De Bruyne (t.h.) meldte seg også på i toppen mandag. Foto: Paul Ellis AFP

Slik er den nye lønnstoppen i Premier League

Her er tirsdagens oddstips

Tre stjerner i Premier League sikret seg nye, gullkantede kontrakter mandag.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Kevin De Bruyne forlenget kontrakten med Manchester City frem til 2023, Henrikh Mkhitaryan skrev under for Arsenal, og Alexis Sánchez ble Manchester United-spiller.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Det innebærer store omveltninger i oversikten over de best betalte spillerne i Premier League, der Paul Pogba må konstatere at han ikke lenger troner på topp.

Sánchez får klart mest

Mirror har samlet det som skal være de 11 best betalte spillerne i ligaen. Summen som er oppgitt, er spillernes ukelønn:

11. Henrik Mkhitaryan (Arsenal) og Virgil van Dijk (Liverpool) – 180.000 pund.

9. David De Gea (Manchester United) – 200.000 pund.

Derfor er han «soleklart best i verden»:

8. Cesc Fàbregas, Eden Hazard (Chelsea) og Zlatan Ibrahimovic (Manchester United) – 220.000 pund.

5. Romelu Lukaku (Manchester United) og Kevin De Bruyne (Manchester City) – 250.000 pund.

3. Sergio Agüero (Manchester City) – 260.000 pund.

2. Paul Pogba (Manchester United) – 290.000 pund.

1. Alexis Sánchez (Manchester United) – 500.000 pund.

Dette får Manchester United i Alexis Sánchez:

VGs tips: Begge lag scorer

Tirsdag kveld skal Manchester City, med to av de 11 best betalte spillerne i ligaen på laget, prøve å sikre seg en plass i ligacupfinalen når de møter Bristol City til et returoppgjør etter 2-1-seieren for to uker siden.

Vil du ha oddstips i videoform? Da bør du følge Tipster på Facebook.

Championship-laget tok ledelsen og hadde et råsterkt 1-1-resultat halvveis i lommen da en Sergio Agüero-scoring senket dem på overtid. Likevel trenger de fortsatt «bare» en 1-0-seier for å ta seg videre her, noe som betyr at Manchester City neppe vil hvile for mange nøkkelspillere.

Manchester City burde selvfølgelig ta seg komfortabelt til finalen – selv uten skadeproblemene til Mendy (f), Delph (f), Kompany (f) og Jesus. Men de lyseblå gjestene har sluppet inn mål i fem strake kamper, og Bristol viste sist at de kan straffe dem, så vi tror begge lagene vil tegne seg på scoringslisten her.

Begge lag scorer til 1,85 i odds er vårt tips. Kampen ser du på Viasat 4. Spillestopp er klokken 20.40.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder