Ronaldo og Juventus kan være ferdige for sesongen

Juventus leder serie A med 16 poeng, er ute av den italienske cupen - og risikerer å ryke mot Atlético Madrid i Champions League til uken. Dermed kan sesongen allerede være over.

Her er fredagens oddstips!

Samtidig kan også «prosjekt Allegri» være slutt. En rekke italienske medier spekulerer i om Massimiliano Allegri er ferdig som Juventus-trener til sommeren.

– Juventus er i en spesiell situasjon, fastslår Even Braastad, kommentator på Strive og en av de to bak podcasten «Støvelball».

Fredag kan du vinne vanvittige 389 millioner kroner i Eurojackpot. Lever inn kupongen din her innen kl. 19.00!

– Serie A har de langt på vei avgjort, de er ute av Coppaen og dermed kan sesongen være «over» allerede til uka, om de ikke slår til med et kunststykke av en snuoperasjon mot Atlético. De var fryktelig nære ved å snu et dårlige utgangspunkt til avansement mot Real Madrid i fjor, og har kvaliteten til å klare det nok en gang. Lykkes de ikke, kan planlegging frem mot neste sesong langt på vei starte i midten av mars, fastslår eksperten på italiensk fotball.

les også

Forstår tysk stjernevraking: – Det er drastisk

Juventus tapte 2–0 i den første kampen mot Atlético Madrid, og den matchen er nok i bakhodet når Udinese er motstander i fredagens serie A-oppgjør.

– Paradokset med Juventus nå, er at de er mer overlegne i Serie A enn på lenge, men etter nyttår har de hatt svært mange kamper hvor de ikke har imponert overhodet. Man er vant til å se de vinne på en måte mange mener er kjedelig, men det trygge fundamentet sitter ikke på samme måte nå som det gjorde i høst. I tillegg har de spillere offensivt som ikke får ut sitt potensial. Dybala har ikke lignet seg selv og Douglas Costa bidrar med for få målpoeng, mener Even Braastad.

Han sier at «mye tyder på» at Allegri er ferdig til sommeren.

les også

Disse sportsdokumentarene på VG+ kan fylle «VM-tomrommet»

– Han videreutviklet Contes Juventus, har vunnet den hjemlige dobbelen fire ganger og tatt Juventus til to finaler i Champions League, men ikke klart å ta de det siste lille steget. Det snakkes blant andre om Zinedine Zidane og Didier Deschamps, to som kjenner klubben svært godt. Zidane som spiller og Deschamps som både spiller og trener i Serie B-sesongen i 2006/07.

Bak Juventus og Napoli - som ligger på soleklare 1. og 2. plasser - foregår det nå en intens kamp om å komme topp 4. Milan har 48, Inter 47, Roma 44 og så følger tre lag på 41: Lazio, Torino og Atalanta.

PS! I samarbeid med Strive ser du 10 toppkamper fra La Liga og Serie A på VG+ i vår.

les også

Marca: Ajax ønsker å kjøpe Ødegaard

VGs tips: Under 2,5 mål

Juventus er så suverene i italiensk Serie A at de kan koste på seg og ikke ta ut alt i kveld. Laget leder serien med en super 23–3–0-flyt og med 16 poeng foran nummer to.

Men saken er den at laget skal ut i en viktig Champions League-åttedelsfinale på tirsdag. Italienerne ligger under 0–2 fra første kamp mot Atlético Madrid, og står foran litt av en oppgave.

På papiret er Udinese det svakeste laget i fredagens duell. Men laget har med to strake seirer sikret seg litt ekstra selvtillit. Har ikke noe å tape på å spille stramt defensivt, og håpe på at Juventus har hovedfokus rettet mot tirsdag. Udinese har sluppet inn bare to mål på fire siste seriekamper.

Vårt singelspillforslag blir da Under 2,5 mål til 1,90 i odds. Spillestopp er kl.20.25, og kampen kan du se på Strive.

PS! I samarbeid med Strive ser du 2 kamper fra storturneringen ICC på VG+ i sommer. (Redaksjonelt samarbeid)

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder