VENNSKAPELIG KLAPS: Daværende Barcelona-manager Pep Guardiola sammen med Lionel Messi i 2009, rett etter å ha vunnet Champions League-finalen mot Manchester United. Messi scoret 2–0-målet i kampen som endte 2–0. Foto: Bjørn S. Delebekk

Guardiola svarer på Messi-rykter

Ifølge spanske El Mundo skal Manchester City ha stått klar med sjekkhefte for å sikre seg Lionel Messis tjenester i 2017. Men Manchester City-manager Pep Guardiola sier han aldri har bedt argentineren komme til klubben sin.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

• Her er lørdagens oddstips

– Jeg dro fra Barcelona til Bayern München og så til Manchester City, og aldri har jeg bedt Messi om å følge etter. Jeg har aldri gått til hverken klubb eller spilleren selv og sagt at jeg ønsker ham.

Det sier Pep Guardiola om de siste dagers omtalte Lionel Messi-rykter, ifølge Evening Standard.

les også

Mbappé vraket fra PSG-laget – fordi han så på El Clásico

Rapportene City-manageren svarer på, sier at Manchester City var i seriøse forhandlinger om en overgang for Barcelonas Lionel Messi i 2017.

Tipster gir deg ferske oddstips hver dag!

Messi kan mer enn å leke med andre lags motstandere...

Spanske El Mundo hevder at Manchester-klubben sto klar med sjekkheftet og var villige til å matche Messis utkjøpsklausul på 250 millioner euro, for så å gi spilleren 250 millioner euro i nettolønn over fem år.

– Manchester City forhandlet med argentineren, skriver avisen.

Men Lionel Messi ble aldri Manchester City-spiller. Barcelona-baserte Mundo Deportivo skriver at Luis Suárez var blant dem som overtalte Messi til å bli værende i det som var en av argentinerens tyngre perioder i klubben.

les også

Interne e-poster avslører: Slik lurte City og PSG fotballverden

Football Leaks: Slik lurte City og PSG fotballverden

Det endte med ny kontrakt og en ny utkjøpsklausul, som nå lyder på svimlende 700 millioner euro. Det virker det som om Guardiola er fornøyd med.

– Jeg vet hvor viktig han er for Barcelona. Jeg har aldri tatt første steg med tanke på å si at jeg ønsker ham. Aldri, formaner Guardiola, og fortsetter:

– Tusen ganger har jeg sagt at jeg ønsker at han blir i Barcelona. Det er det jeg vil.

Husk at du kan hente ca. 14 millioner kroner i førstepremiepotten på lørdagens lotto. Lever kupongen her!

VGs tips: Barca-seier med handikap

Lørdag må Barcelona klare seg uten en skadet Messi, men vi tror at den katalanske giganten skal klare å tukte Rayo Vallecano på bortebane. Nyopprykkede Rayo har bare én ligatriumf denne sesongen, mot også nyopprykkede Huesca, og står med 1–3–6 og 20 baklengs på ti kamper.

Barcelona har på sin side kommet seg gjennom en utfordrende oktober måned. Tøffe motstandere som Inter, Tottenham, Real Madrid og Sevilla er slått - og ute mot Valencia ble det 1-1. 28 ligamål borger for kvalitet, og katalanerne har full pott i Champions League-gruppen sin - forstyrres dermed ikke av den kommende kampen der i neste uke.

Vi tror vertene skal få slite med å stå imot her, og går for et handikapspill, at Barcelona vinner selv om Rayo starter med 1–0, til 1,67 i odds. Spillestopp er 20.40, og kampen kan du se på strømmetjenesten Strive.

PS. I samarbeid med Strive ser du 8 toppkamper fra La Liga og Serie A på VG+ i høst.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder