HÅPER PÅ BEDRING: Lars Arne Nilsen håper den skadde Brann-supporteren kommer seg etter ulykken.
HÅPER PÅ BEDRING: Lars Arne Nilsen håper den skadde Brann-supporteren kommer seg etter ulykken. Foto: Blom, Christian / NTB scanpix

Brann-treneren om skadd supporter: - Bekymret for ham

FOTBALL

På vei opp til søndagens storkamp mellom Vålerenga og Brann, ble en supporter av sistnevnte lag kritisk skadd da han ble påkjørt av T-banen. Brann-trener Lars Arne Nilsen er bekymret for ham.

Publisert: Oppdatert: 26.08.18 23:54

– Vi er jo litt bekymret for ham, selvfølgelig, og vi håper at det går bra. Vi er veldig spent på hvordan det går med ham, vi håper virkelig det går bra, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen til VG.

Oppladningen til storkampen mellom Vålerenga og Brann fikk en sørgelig oppladning, da en Brann-supporter ble kritisk skadd etter at han falt ned i T-bane-sporet og ble påkjørt på Nationalteateret stasjon.

Mannen fikk god helsehjelp på stedet og ble fraktet til sykehus, sier innsatsleder Svein Arild Jørundland til VG. Hendelsen skal ikke ha kommet som følge av supporterbråk, forklarer innsatslederen. Men noen supportere fyrte opp bluss på vei inn til stasjonen:

– I forbindelse med at supporterne til Brann og Vålerenga samlet seg i nærheten av Nationalteateret T-banestasjon. På rampa på veien ned inngangen, fyrte de opp flere bluss. En del av røyken trakk inn i stasjonen og brannalarmen ble utløst. Supporterne gikk ned til perrongen og der har det skjedd noe som gjorde at han havnet i sporet, beskriver Jørundland utfyllende til TV Norge.

– Vet dere hvordan han falt ut?

– Nei. Men det er et sannsynlig scenario at han kan ha falt ned med mye røyk i stasjonen, forklarer han.

VG kommer tilbake med mer utover kvelden.

Her kan du lese mer om