Manchester City svarte Liverpool med festfotball

(Huddersfield - Manchester City 0–3) Pep Guardiolas menn var satt under press med lørdagens Liverpool-seier, men hadde få problemer med å gjenopprette status quo i tittelkampen.

Før kvarteret var spilt, oppstod den store kontroversen i Huddersfield-feltet. Raheem Sterling ble spilt gjennom av Kevin de Bruyne, og Terence Kongolo var altfor sen med sitt taklingsforsøk.

Sterling gikk i bakken, Sterling ble forbannet, men dommer Andrew Marriner ville ikke ha noe av det.

– Det er en klar straffe, kommenterte TV2s Kasper Wikestad.

les også

Salah scoret sitt 50. i Liverpool-målfest mot Crystal Palace

Men de skulle snart få plaster på såret. Først ladet venstreback Danilo spretterten fra distanse og fyrte av et tilsynelatende svakt skudd. Men Huddersfield-kaptein Christopher Schindler var uheldig, og hans styring satte målvakt Jonas Lössl ut av spill.

Om den første scoringen var heldig, var det langt mer klasse over mål nummer to og tre i andre omgang.

Først kom Leroy Sané seg fri i feltet, etter at Manchester City trillet ball i hatt på vertenes banehalvdel. Han slo knallhardt inn foran mål, og der stupte Sterling inn sin revansje.

les også

Solskjær har fått dobbel dose trylledrikk

Reprisene viste at Sané var noen centimeter på feil side av offsidelinjen, uten at noen i Huddersfield hadde voldsom grunn til å klage på dommeren søndag ettermiddag - totalt sett.

Like etter brøt Danilo en pasning på midtbanen, og spilte fram til Agüero på første touch. Han nikket ballen ned til en fremadstormende Sané, som pirket ballen inn etter å ha lagt den til rette med låret.

Dermed svarte Guardiolas menn på angrepet fra Liverpool, som vant 4–3 over Crystal Palace lørdag. Avstanden på fire poeng er gjenopprettet.

PS! Tredjeplasserte Tottenham møter Fulham på bortebane klokken 17. Den kampen kan du følge i VG Live.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City85122791816
3Arsenal84311311215
4Leicester City8422147714
5Chelsea84221814414
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder