FEM ENDRINGER: Ole Gunnar Solskjær og assistent Mike Phelan gjorde fem endringer fra seieren mot Arsenal til møtet med Burnley. Foto: JASON CAIRNDUFF / X03805

Solskjær ga unggutt sjansen fra start: – Angrer ikke

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (45) ga Andreas Pereira (23) sjansen fra start mot Burnley, og unggutten var involvert i Uniteds første baklengsmål. Nordmannen angrer ikke på valget.

– Nei, jeg angrer ikke på det. Dessverre var han involvert i det første baklengsmålet, men det var egentlig hele laget. Vi spilte oss selv i trøbbel der, sa Ole Gunnar Solskjær etter å ha spilt 2–2 mot Burnley på Old Trafford.

United vartet opp med en sterk opphenting og reddet poeng på overtid, men resultatet betyr også at Solskjærs seiersrekke som Manchester United-manager stoppet på åtte kamper.

les også

Skuffet Solskjær etter dramatisk opphenting: − Læring for oss

Solskjær gjorde flere endringer på laget fra seieren mot Arsenal i FA-cupen til møtet med Burnley i Premier League.

BYTTET UT: Andreas Pereira var innvolvert i Manchester Uniteds første baklengsmål og ble erstattet av Jesse Lingard i det 62. minutt. Foto: PAUL ELLIS / AFP

Andreas Pereira fikk tillit fra start for en småskadet Ander Herrera. Det var den brasilianske 23-åringens første kamp fra start i Premier League under Solskjær.

Juan Mata fikk sjansen fra start, mens Alexis Sánchez igjen måtte ta plass på benken fra start etter at han scoret mot gamleklubben fredag.

Marcus Rashford var tilbake i startoppstillingen etter å ha sittet på benken mot Arsenal.

21-åringen har stort sett spilt i midten i Uniteds angrepstrio under Solskjær, men var flyttet ut på venstre kant mot Burnley og Romelu Lukaku tok plass i midten.

– Vurderingen der var at «Rom» (Lukaku) har gjort det bra mot Burnley tidligere. Han er en håndfull å hanskes med, sa Solskjær om vurderingen.

les også

Manchester United kan miste seks spillere til sommeren: − Trenger en overhaling

– Når Martial i tillegg var blitt skadet, så vurderte vi det som best å sette Rashford på venstre kant.

Nordmannen var både skuffet og fornøyd etter at Manchester United reddet et poeng på overtid mot Burnley.

Se opphentingen her:

Scoringer fra Ashley Barnes og Chris Wood sørget for at Manchester United havnet under i en kamp for første gang etter at Solskjær tok over som manager.

– Nå har dere i hvert fall fått svar på hva disse guttene kan gjøre dersom de havner under, sa Solskjær med et lite smil til pressen.

– Måten de kom tilbake på var fantastisk, men vi begynte for sent i dag. Det er læring for oss.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool98102171425
2Manchester City96122992019
3Leicester City9522168817
4Chelsea95221914517
5Arsenal94321312115
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder