Fagermo og Høiland kranglet etter finalen: – Ta litt utdanning

Molde-spissens melding: – Hva sier du nå, Dag Eilev Tapermo?

Fagermo: – Høiland er vel ikke den skarpeste kniven i skuffen

ULLEVAAL (VG) Dag-Eilev Fagermo (47) likte dårlig å bli kalt Tapermo av Tommy Høiland (25) og sa til Molde-spilleren at han «ikke er den skarpeste kniven i skuffen» da de to møttes i pressesonen.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Høiland, som kom inn i de siste minuttene i Moldes 2-0-seier, tok raskt opp mobiltelefonen i garderoben og sendte flere stikk til Odd-leiren og trener Dag-Eilev Fagermo på Twitter.

– Hva sier du nå, Dag Eilev Tapermo?:) var en av meldingene.

– Det gjør ikke noe. Tommy Høiland er vel ikke den skarpeste kniven i skuffen. Han er vel ikke i skuffen engang, sier Fagermo til VG.

Gratulér Molde med cupgullet her!

Få minutter senere kom Høiland ut i pressesonen i svart Molde-dress og med håret presist dandert. Han ble overrasket da han fikk høre svaret til Odd-sjefen.

– Å, var han sur? Jeg trodde han likte slike små stikk. Hvis man byr opp til dans så...

Enig eller uenig? VGs spillerbørs: Slik spilte lagene

Ba Høiland ta mer utdanning

Fagermo står en liten meter ved siden av Høiland og melder seg kjapt på for å presisere at han ikke er hverken sint eller sur.

– Jeg er ikke sur i det hele tatt. Jeg sa bare at du ikke er den skarpeste kniven i skuffen, for det er du ikke. Du er kanskje ikke i skuffen engang. Men jeg er ikke sur. Dere vinner fortjent, sier Fagermo til Høiland.

– Ta litt utdanning så blir det bedre! melder Odd-treneren.

– Han viser jo også at han ikke er den skarpeste kniven i skuffen med det laguttaket her. Det var tydeligvis ikke bra nok. Dette han sier får han stå for selv. Jeg gidder ikke høre på det han sier. Det bryr jeg meg ikke noe om, sier Høiland til VG.

Ferdig på videregående

Fagermo har gjennom sesongen kommet med flere stikk til Molde-leiren og trener Tor Ole Skullerud. Odd-treneren har uttalt at kun oljefondet er større enn lommeboken til Molde og at Skullerud har den letteste jobben i Norge.

– Vi har tålt det han har kommet med i hele år. Så blir det veldig surt når det kommer én melding tilbake. Hvis det er sånn det er så, sier Høiland.

– Fagermo mener det blir bedre om du tar litt utdanning?

– Jeg har faktisk nettopp tatt ferdig videregående! Det er jo en start hvert fall. Med cupgull og seriemesterskap i tillegg begynner dette å bli bra, sier Molde-spissen og ler.

– Dag-Eilev er opptatt av humor, så det er sikkert et forsøk på det, sier Tor Ole Skullerud når VG forteller han om Fagermos skarpe svar til Tommy Høiland.

Ikke refs fra Skullerud

Molde-treneren synes ikke det er rart at det kommer reaksjoner etter alt Odd-treneren har blåst ut mot Molde denne sesongen.

– Men synes du det er helt greit at Høiland skriver det han gjør på Twitter?

– Nei, det vet jeg ikke helt om jeg synes. Men samtidig så er det en god del ting jeg ikke synes om fra Dag-Eilev Fagermo, svarer gulltreneren.Kommersielt samarbeid: Rabattkoder