FORLENGER: Morten Berre, som her er i duell med Aalesunds Jo Nymo Matland, har skrevet ny kontrakt med Vålerenga. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, NTB scanpix

Berre forlenget med VIF

Stoor fra VIF til LSK

Morten Berre tar nok en sesong i Vålerenga-drakt.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

37-åringen undertegnet en ny ettårsavtale med VIF søndag. Han er dermed klar for sin ellevte sesong i blått i Oslo-klubbens jubileumsår (100 år).

- Jeg har opplevd veldig mye moro i Vålerenga de siste ti årene, og jeg er veldig motivert for en ny sesong i Vålerenga-drakten, sier Berre til klubbens nettsted.

Berre har spilt flest toppseriekamper for Vålerenga gjennom tidene. I 2013 kan han slå Freddy dos Santos' rekord på 326 obligatoriske VIF-kamper. Berre ligger for øyeblikket 14 kamper bak den tidligere lagkameraten.

Angriperen har vunnet seriegull, NM-gull, to seriesølv og seriebronse med Vålerenga.

Fredrik Stoor (28) er ferdig i Vålerenga og har undertegnet en ettårskontrakt med Lillestrøm.

Svensken var utlånt fra VIF til nettopp Lillestrøm forrige sesong. Han fikk 21 kamper for gultrøyene, og LSK har hele veien ønsket å ha høyrebacken med videre.

- Stoor har signert for ett år. Det er vi fornøyd med. Han var et klart førstevalg når det gjaldt å få med en høyreback, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann til Lillestrøms nettsted.

- Han hadde en god sesong for oss i 2012 og har enda et potensial inne for å utvikle seg videre. Det er viktig å beholde kontinuiteten i 2013, og derfor er det en viktig brikke som har falt på plass, legger Bjarmann til.

Stoor returnerte til norsk fotball og Vålerenga i 2011 etter et mislykket opphold i Fulham. Han har tidligere spilt for Hammarby og Rosenborg.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder