Trippel skadesmell for City i seier over Chelsea

(Manchester City - Chelsea 2–1) Manchester City taklet presset etter Liverpools seier, og slo Chelsea i toppkampen, men det kostet dyrt. Pep Guardiola frykter et lengre skadeavbrekk for stjernespiss Sergio Agüero (31).

I tur og orden måtte nøkkelspillerne Rodri, David Silva og Sergio Agüero halte skadet av banen.

Omfanget av skadene er foreløpig ukjent. I desember møter Pep Guardiola og hans menn både Manchester United og Arsenal. Det er fra før klart at midtstopper Aymeric Laporte går glipp av de kampene. Guardiola frykter han må klare seg uten Agüero en stund.

– Jeg tror ikke det er bra for Sergio, følelsen er ikke bra. Vi får vite mer i morgen, svarte Guardiola i et intervju vist på TV 2.

les også

Ny Liverpool-seier i drama mot Crystal Palace: – Eksepsjonelt!

Samtidig reiste laget seg etter tapet for Liverpool i forrige runde. Serielederne som hadde satt ytterligere press på Manchester City med å slå Crystal Palace tidligere på dagen, og økt luken til skremmende 12 poeng før Citys kveldskamp. Den ble redusert til ni poeng, samtidig som de tar seg forbi Chelsea på tabellen.

Fyrverkeri

Det ble en ellevill kamp på Etihad. Chelsea startet best, og skapte flere sjanser. Det var fortjent da N’Golo Kanté sendte gjestene i ledelsen.

Frank Lampards menn fortsatte også å presse et Manchester City-lag i tilnærmet sjokktilstand, men så ble de overmodige. Jorginho slo bort ballen, City kontret, og Kevin De Bruyne, via Kurt Zouma, sørget for 1–1.

Like etter viste Riyad Mahrez seg fra sin beste side, da han dro av to Chelsea-spillere og sendte City i ledelsen med en velplassert avslutning.

2. omgang fortsatte i samme stil. Manchester City var farligst, mens Chelsea hadde sporadiske tilløp, og var langt fra ufarlige.

På overtid trodde Raheem Sterling at han hadde fastsatt sluttresultatet til 3–1, men VAR har ikke vært Sterlings venn, og de fant en ekstremt minimal offside.

Det gjorde uansett ingen forskjell, City vant 2–1.

I et intervju vist på TV 2 roste Pep Guardiola både eget lag, og motstanderen, som kom til Etihad for å angripe.

– Vi hadde en god reaksjon på deres mål, og burde økt til 3–1 med Agüero. De var gode, men vi skapte de beste sjansene, og fortjente seieren, synes jeg, oppsummerte De Bruyne i et intervju vist på TV 2.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder