I GARDEROBEN: Sir Alex strålte da Manchester United slo Manchester City på Etihad Stadium. Foto: PA

Solskjær om det spesielle Ferguson-øyeblikket: – Han tok seg kanskje et glass rødvin

MANCHESTER (VG) Sir Alex Ferguson (77) strålte mot Ole Gunnar Solskjær (46) etter bragden borte mot erkerivalen.

  • Arilas Berg Ould-Saada

– Han tok seg kanskje et glass rødvin etterpå, sier Solskjær til VG om managerlegenden og mentoren.

Da han gikk av banen på Etihad Stadium etter å ha slått City på lørdag, knyttet han neven og løftet den triumferende mot Ferguson, som sto på tribunen og applauderte med et stort smil. Det spesielle øyeblikket har blitt spredd på nettet og skaper stor entusiasme blant Manchester United-fansen.

les også

Solskjær brøt inn etter spørsmål om drømmedagene: – Alvorlig talt

– Han er en Manchester United-mann tvers igjennom, så han var selvfølgelig glad etter å ha slått de lokale rivalene, forteller Solskjær.

– Jeg så ham i garderoben etter kampen. Du må spørre ham hva han synes neste gang du ser ham, sier den norske manageren.

Solskjær smilte fra øre til øre da han entret presserommet på treningsfeltet Carrington onsdag morgen, sammen med klubbens andrekeeper Sergio Romero. Solen tittet inn gjennom gardinene i rommet og ga et godt bilde på hvordan det føles å være i sjefsstolen i storklubben etter en uke der man har slått både Tottenham og Manchester City.

– Det påvirker humøret når man får resultater, men det er fortsatt vindfullt og kaldt der ute, så det endrer ikke landskapet så mye, sier Solskjær.

les også

Solskjær avslører ukjente problemer hos stjernen: – Blir mellom oss

– På innsiden av klubben har vi alltid hatt troen på at det vi gjør, er det riktige. Disse resultatene endrer kanskje inntrykket fra utsiden, sier han og fortsetter:

– Det kommer til å være opp- og nedturer, men vi er på riktig spor. Jeg ser disse guttene hver eneste dag på trening, innstillingen, ferdighetene og kvaliteten de har. Jeg har ikke vært så bekymret.

Torsdag kveld skal Manchester United og AZ Alkmaar gjøre opp om gruppeseieren i Europa League. Begge lag er allerede kvalifisert, men å ende som nummer én kan føre til en enklere trekning i første utslagsrunde til våren.

– Jeg bryr meg selvfølgelig, sier Solskjær og følger opp:

– Jeg kommer ikke til å sende guttene ut og si at jeg ikke bryr meg om de vinner eller taper. Hver gang du spiller for Manchester United, er det en kamp der du kan bevise for deg selv, for lagkameratene, for meg og supporterne at du fortjener å være en del av dette laget i lang tid.

Både Jonas Svensson og Fredrik Midtsjø, som har vist fin form for sitt nederlandske lag, forventes å ta turen til Old Trafford.

Mer om

  1. Ole Gunnar Solskjær
  2. Manchester United
  3. Europa League

Flere artikler

  1. Solskjær frykter ikke for jobben: – Vi ble enige om en plan

  2. Solskjær planlegger for neste sesong: – Har et tydelig bilde

  3. Solskjærs plan for å ta igjen City: – Ser jeg ut som jeg vil bruke hundrevis av millioner?

  4. Solskjærs spesielle øyeblikk: – Det var familien

  5. Solskjærs United utklasset av City: – Mister hodet

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder