SUKSESS: Sadio Mané (t.h.) er en svært viktig brikke for Liverpools mannskap. Her er han sammen med Naby Keïta i seieren over West Ham i august i fjor.

SUKSESS: Sadio Mané (t.h.) er en svært viktig brikke for Liverpools mannskap. Her er han sammen med Naby Keïta i seieren over West Ham i august i fjor. Foto: OLI SCARFF / AFP

Ber Sadio Mané forlate Liverpool for «verdens beste klubb»

Søndag kan Liverpool-stjernen skyte Senegal til finale i Afrikamesterskapet. Med seg på veien får han et råd fra sjefen i det senegalesiske fotballforbundet.

– Han vant Champions League forrige sesong, og har sjansen til å dra til Real Madrid. For meg er det den beste klubben i verden, og selv om jeg er Barcelona-fan synes jeg Real Madrid er best, og Mané burde vurdere det tilbudet skikkelig, sier Saee Seck til The Mirror.

Tunisia er nest siste hinder for senegaleserne, som har dratt i land to knepne 1–0-seirer mot Uganda og Benin i utslagsrundene.

les også

«Leo»: – Vanskelig å tro at Liverpool kan prestere like bra igjen

Der har Sadio Mané selvsagt hatt en sentral rolle. Først scoret han det avgjørende målet, deretter var han servitør i kvartfinalen.

– Alle i verden vet at Mané er blant de ti beste fotballspillerne i verden og han oppnådde bemerkelsesverdig suksess i Liverpool forrige sesong, sier Seck.

Onsdag kan du vinne 43 millioner i Vikinglotto!

Suksessen til Mané er imidlertid dårlige nyheter for Jürgen Klopp og co.

les også

Klopps syngende Fjørtoft-intervju er blitt en mega-hit

Ikke fordi han blir en enda mer attraktiv mann for andre klubber i Europa, men avansementet i Afrikamesterskapet betyr at Mané ikke får trent nevneverdig med laget før sesongstart 9. august.

– De kommer, men vi vil ikke ha oppkjøring sammen. Vi vil kun ha én uke sammen før vi starter med kampene, uttalte Klopp.

Siste nytt fra overgangsmarkedet får du i vårt Silly Season-studio!

Den tyske manageren avviser imidlertid at Liverpool kommer til å handle forsterkninger i sommer.

– Vi har allerede hentet dem, dere har bare ikke skjønt det. Rhian Brewster, Oxlade-Chamberlain spilte ikke forrige sesong, i tillegg til alle de unge spillerne. De er alle nye spillere for oss, sa Klopp.

VGs tips: Liverpool vinner enkelt

Liverpool valset over tredjenivå-laget Tranmere Rovers i torsdagens første testkamp for sommeren - 6-0. Det må være lov å si at Liverpools mange talenter innfridde selv om det var «bare» en treningskamp. Det var hele ti L’pool-tenåringer i aksjon.

13 spillere var under 22 år. Vi forventer mer av det samme her - og kanskje også bytter av hele laget fra første omgang til andre omgang, slik det var på Prenton Park. Stjerner som Alisson (k), Mo Salah (a). Firmino (a) og Sadio Mané (a) er ute.

Bradford City rykket ned til League 2 (fjerde nivå) i vår, og boss Gary Bowyer har hentet inn hele ti nye spillere. Mr. Bowyer har ledet klubben i fire måneder, og forventer fullt hus (rundt 25 000) på hjemmebanen. Det kan bli en uvant og mental test for laget hans.

De har vunnet begge sine treningskamper mot lokale West Yorkshire-lag i sommer. Spill: Borte til 1,15 i odds. Spillestopp er kl. 15.55 og TV2 Sport Premium viser kampen.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder