GODE BUSSER: Gary Neville har troen på at Ole Gunnar Solskjær lykkes i Manchester United. Her er de sammen før bortekampen i Barcelona i 2019. Foto: Nick Potts / EMPICS Sport

Advarer Liverpool: Manchester United kan vinne ligaen neste sesong

Den tidligere Liverpool- og Manchester United-spilleren Michael Owen er enig med Neville-brødrene: Solskjærs menn kan ta opp kampen med barndomsklubben neste sesong.

 • Mats Arntzen

Før inneværende runde i Premier League var Liverpool hele 37 poeng foran Manchester United, og mellom der er også Manchester City.

– Manchester United er det første lag man tenker på utenom de to, fordi de forbedrer seg veldig raskt, sier Michael Owen, som nå er fotballekspert for BT Sports.

Han får støtte fra sin tidligere lagkamerat Gary Neville, som tror Manchester United kan stå fjellstøtt gjennom en sommer som vil oppleves som tøff økonomisk for mange klubber.

les også

Woodward med advarsel før sommervinduet: – Tøffe tider i vente

Ole Gunnar Solskjærs menn fulgte opp seirene mot Sheffield United og Norwich med en meget overbevisende prestasjon borte mot Brighton tirsdag kveld.

– De har funnet formen og glasset begynner å se mer halvfullt ut enn halvtomt. Selv om de er over 30 poeng bak Liverpool, føler jeg meg trygg på at United kan kjempe om tittelen neste sesong, sier Sky Sports-eksperten Gary Neville.

– De trenger tre eller fire kvalitetssigneringer for å gjøre det, og United vil være i stand til å kapitalisere på markedet i sommer, til å gjøre noe.

Tidligere har United-direktøren Ed Woodward advart mot at det kan bli tøffe tider også for de røde fra Manchester.

Gary Nevilles bror, Phil, mener at det ikke nødvendigvis så mye som skal til, dersom klubben beholder Paul Pogba.

– Jeg tror de trenger én signering til. Man tenker på Liverpools kjøp av Virgil van Dijk og Alisson. Jeg tror de trenger én eller to signeringer til, sier Phil Neville, som mener at United trenger «flere mål i laget».

les også

Liverpool om fansens feiring: - Totalt uakseptabelt

Manchester Uniteds tidligere lagkaptein, Roy Keane, er imidlertid ikke like positivt innstilt til klubbens tittelsjanser.

– Ligatabellen lyver ikke. Det vil bli tøft å passere Liverpool eller Manchester City de neste tolv månedene, sier Roy Keane ifølge Manchester Evening News.

Solskjær var også strålende fornøyd etter Brighton-kampen.

– Vi var fulle av selvtillit og fulle av kvalitet. Guttene spilte eksepsjonelt, sa Solskjær i et intervju på TV2 etter kampen.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool32282270254586
2Manchester City32213881334866
3Leicester City32167960312955
4Chelsea321661057441354
5Manchester United321410851312052
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mer om

 1. Engelsk fotball
 2. Manchester United
 3. Ole Gunnar Solskjær
 4. Bruno Fernandes
 5. Virgil van Dijk
 6. Premier League

Flere artikler

 1. Solskjær tror på thrilleravslutning: – Kommer til å bli livsviktig

 2. Carragher fryktet at Klopp ville bli en flopp: – I ekstase over å ha tatt så feil

 3. Festfotball og Fernandes-dobbel – nå er Manchester United ubeseiret på 15 kamper

 4. Solskjær om Liverpool-gullet: – Det gjør vondt

 5. Fersk rapport: Manchester United får flest straffer

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder