RYKTESTORM: Paul Pogba (t.v.) drømmer angivelig om en fremtid langt unna Manchester United og Ole Gunnar Solskjær. Foto: SERGIO PEREZ / Reuters

Solskjær om Pogba: – Han er også et menneske

MANCHESTER (VG) Spekulasjonene fortsetter å storme rundt Manchester United-stjernen Paul Pogba (26). Ole Gunnar Solskjær (46) innrømmer at han ikke kan være sikker på hva som skjer til sommeren.

 • Arilas Berg Ould-Saada

Artikkelen er over ett år gammel

Tabloidavisen The Sun slo fredag stort opp at franskmannen angivelig «river i stykker» garderoben i Manchester United, at han ønsker å forlate klubben til sommeren, at United-spillerne tror Solskjær ikke klarer å håndtere stjernen, og at Pogba selv ikke skal være sikker på om nordmannen er riktig mann for United-jobben.

les også

Sjekk de bekmørke Solskjær-tallene: – Jeg er bekymret

Pogba ble dermed et av de viktigste temaene på Solskjærs pressekonferanse fredag morgen, to dager før en svært viktig hjemmekamp mot Chelsea i Premier League.

Krisemøte med sjefen? Få siste nytt i Solskjær-spesialen

På spørsmål om Pogba fortsatt vil være Manchester United-spiller neste sesong, svarer Solskjær:

– Du kan ikke garantere noe i fotball, men ja, jeg tror Paul kommer til å være her, han er veldig bestemt på å lykkes i Manchester United.

Her kan du se noen av de andre dramatiske overskriftene om Solskjær i fredagens aviser:

– Det er bare standardene han setter, for når han skaper sjanser, scorer mål og gjør en enorm jobb … det er bare mediene, supporterne, alle ser på Paul og spør: «Kunne du gjort det bedre?» Han har gjort det fantastisk for oss, han er også et menneske og vi er alle like, vi vil at han skal gjøre det bra, sier Solskjær.

– Han er en leder i garderoben og på banen for oss. Tilbake til om jeg kan garantere, så ville jeg sagt ja, at jeg kan det, men i livet kan du aldri gjøre det. Han blir her så vidt jeg vet, sier United-manageren.

les også

Solskjær kan ikke la seg herse med

Pogba er ikke den eneste spilleren som har havnet i medienes søkelys den siste tiden. Det samme har keeper David De Gea, som slapp inn to enkle mål mot Manchester City.

Etter spanjolens svake prestasjoner fikk Solskjærs spørsmål om han vurderer å vrake keeperen fra startoppstillingen.

– Nei, jeg har ikke vurdert å ta ham ut av laget. I mine øyne har han vært den beste spilleren til United de siste seks eller syv årene. Han har vært helt fantastisk. Å gå gjennom litt vanskeligere tider er en del av livet som fotballspiller. Det kommer til å gå bra med David, ikke tenkt på det, sier nordmannen om keeperen som også tabbet seg ut mot Barcelona:

Videre beskriver Solskjær 0–4-tapet mot Everton som «en vekker».

– De ti siste dagene har vært tøffe for alle sammen, og man kan bli emosjonell av det. Hvis denne klubben skal lykkes, må vi holde sammen 24/7, sier Solskjær, som påpeker at det ikke bare er i de siste kampene at Manchester United ikke har levd opp til standardene.

les også

Solskjærs ordkrig skaper blest: – Risikerer å havne i trøbbel

– Vi har tatt rundt 70 poeng i gjennomsnitt de siste fem sesongene. Nå er vi på 64 (med tre kamper igjen). Det er der vi er. Det er sannheten. Det er selvsagt ikke bra nok, sier han.

Søndag spiller United hjemme mot Chelsea i en avgjørende kamp i jakten på en topp fire-plassering som gir plass i neste sesongs Champions League.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool33292272254789
2Manchester City33213981344766
3Leicester City33177963313258
4Chelsea331761060441657
5Manchester United331510856332355
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mer om

 1. Ole Gunnar Solskjær
 2. Premier League
 3. Manchester United

Flere artikler

 1. Eksperter ber Solskjær om å selge Pogba: – Pinlig

 2. Solskjær svetter over stjernens fremtid: – Har troen på at vi kan overbevise ham

 3. Champions League-håpet ute for Solskjær: – Det er en stor smell

 4. Solskjær: – Har tatt noen avgjørelser som kan skade oss

 5. Solskjær varsler nådeløse tiltak: – Kommer til å bli vanskelig

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder