FORNØYD: Ståle Solbakken var fornøyd etter debutkampen som manager for Wolverhampton. Her er han avbildet på treningsfeltet tidligere i juli. Foto: Nina Rangøy, VG

Solbakken etter debutseier: - Noe å bygge på

(VG Nett) Ståle Solbakken (44) fant flere plusser enn minuser etter 5-1-seieren over irske Bray i sin første kamp som manager for Wolverhampton.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

- Dette er noe å bygge på, oppsummerte han overfor klubbens egne hjemmesider.

Wolverhampton tok ledelsen ved Frank Nouble, men Bray fikk utligne etter en svak prestasjon av keeper Carl Ikerne. I pausen byttet Solbakken ut hele laget, og det ga hele fire scoringer i den andre omgangen.

- Det er alltid noen opp- og nedturer i den første kampen i oppkjøringen, men i den andre omgangen spesielt var det flere plusser enn minuser, sier Wolves-manageren.

Opptrer profesjonelt

Wolverhampton spiller på nivå to i England, og sesongåpner borte mot Leeds lørdag 18. august.

- Noen spillere gjorde det bedre enn andre, men det er normalt, også når du spiller ligakamper. Det er tidlig ennå, men vi kan bygge på dette, sier Solbakken.

Steven Fletcher scoret to mål, mens Matt Jarvis noterte seg for en nettkjenning. Begge har blitt linket bort fra klubben i sommer, men opptrer profesjonelt, mener Solbakken.

- Jeg visste hvor viktige Fletcher og Jarvis er før kampen. Alle kjenner dere kvaliteter og de spilte bra i dag. De har være profesjonelle i de tolv dagene vi har hatt sammen, og jeg tror det vil fortsette sånn. Vi får se hva som skjer, sier han.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder