NYE FJES: Ole Gunnar Solskjær ledet sin første Molde-trening onsdag med Davy Claude Angan (t.v.) og Magnus Wolff Eikrem på plass. Foto: Scanpix

NYE FJES: Ole Gunnar Solskjær ledet sin første Molde-trening onsdag med Davy Claude Angan (t.v.) og Magnus Wolff Eikrem på plass. Foto: Scanpix

Solskjær: - Nå har vi stallen på plass

Angan, Eikrem og Gatt signerte for Molde onsdag - Steenslid på vei

OSLO/MOLDE (VG Nett) Molde-manager Ole Gunnar Solskjær (37) sier seg ferdig med spillerjakten dersom Børre Steenslid (25) blir den fjerde nykommeren i troppen.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær bekreftet på onsdagens pressekonferanse at klubben er enig med Viking om en overgang for Børre Steenslid.

VG Nett-leser:Molde er åpen som ei låvedør når det gjelder midler til rådighet.Diskuter her!

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Dplay og Eurosport Player

- Vi håper Børre kommer oppover slik at vi får snakket mer sammen. Det er opp til han nå. Kommer vi i mål der, har vi den spillerstallen jeg vil ha ved seriestart, sier Solskjær.

Det var ventet at Molde ville presentere flere nye spillere under en pressekonferanse tirsdag, men istedet kunne Bjørn Rune Gjelsten fortelle at han går inn med 20 millioner kroner til spillerkjøp i klubben. Det skal ha vært etter denne seansen Molde ble enige med Viking om Steenslid-overgangen.

VG Nett skrev tirsdag at Davy Claude Angan og Magnus Wolff Eikrem kom til å bli klare for Molde i løpet av kort tid. Begge ble presentert på pressekonferansen onsdag sammen med amerikanske Joshua Gatt (19).

Sportsinteresserte? Følg VG Nett-sporten på Facebook!

- Det har vært mye mas om spillere i det siste, men nå er jeg veldig glad for at disse tre har signert, sier Solskjær.

Han bekreftet allerede etter treningen onsdag Angan-overgangen som etter det VG Nett kjenner til gir mellom 3,5 og 4 millioner kroner i klubbkassa for Hønefoss. Ringerikingene skal i tillegg ha sikret seg en solid sum ved videresalg.

Les også: Gjelsten gir Solskjær 20 millioner til spillerkjøp

Solskjær forteller at han har kjent Wolff Eikrem siden midtbanespilleren var 12 år, og at det var helt naturlig å ta med seg den tidligere United-reserven til Molde da sjansen bød seg.

- Han har en enorm vinnervilje. Omtrent som Kjetil Rekdal og Petter Rudi til sammen. Magnus har det meste en midtbanespiller skal ha, smiler Solskjær.

Joshua Gatt kommer fra den østerrikske klubben Rheindorf Altach og debuterte på USAs U20-landslag før jul med to mål og tre assists i en 5-0-seier.

- Jeg ble veldig, veldig imponert med en gang jeg så ham. Han var seks måneder i Østerrike, men tok steget såpass raskt at han ville videre, forteller Solskjær.

PS! Aftenbladet melder at den tidligere GAIS-spilleren Björn Andersson hentes inn som Steenslid-erstatter i Viking.

PS2! Jan Kjell Larsen går fra Molde til Stabæk, mens Stabæk-reserven Iven Austbø har signert for Sandfjord.

PÅ PLASS I HALLEN: Ole Gunnar Solskjær foran onsdagens trening. Foto: Scanpix

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder