Martial-magi overskygget av forferdelige straffer i storoppgjøret

(Real Madrid – Manchester United 1-1, 2-3 etter straffer) Anthony Martial serverte en assist i verdensklasse. Straffene var i den andre enden av skalaen.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Et reklamestunt fra McDonalds, hvor Ronald McDonald ledet an i midten av dommerteamet, var det store høydepunktet i den første omgangen for publikum på Levi's Stadium i Santa Clara, California.

Men like før pause vartet franske Anthony Martial opp med et kunstverk da han broderte seg mellom tre Real Madrid-spillere.

Les også: Mourinho avslører sommerplanene

21-åringen kikket opp og fant Jesse Lingard foran mål. Manchester United-produktet satte inn 1-0 mot Real Madrid-stjernene, som hadde åtte av elleve fra startelleveren i Champions League-finalen på banen i den første omgangen.

Anthony Martial (21) har i likhet med Neymar blitt sterkt koblet til PSG. Det er vanskelig å ikke trekke paralleller til brasilianerens superraid:

Oppgjøret bar preg av å være en treningskamp: Først da det ble lagt inn en vannpause etter 30 minutter, så da Real Madrid byttet hele laget ved pause.

Og kanskje var det et sjakktrekk å erstatte lagets største stjerner med sultne unggutter.

Theo Hernández ble i sommer den første spilleren på 17 år som ble solgt fra Atlético til Real Madrid. Etter overgangen fikk han mest oppmerksomhet for problemene med å kontrollere ballen under presentasjonen på Santiago Bernabéu:

Mot Manchester United viste 19-åringen seg frem med positivt fortegn, da han ble han måkt overende av svenske Victor Lindelöf, og skaffet hvittrøyene straffe.

Fra krittmerket var brasilianske Casemiro sikker i møte med Manchester United-keeper David de Gea, som lenge har vært sterkt koblet til hovedstadsklubben.

Marouane Fellaini hadde en enorm mulighet til å sikre seieren for Manchester United, men belgieren klarte utrolig nok å sette ballen flere meter utenfor stolpene.

Dermed gikk kampen til straffesparkkonkurranse. Der var det en oppvisning i dårlige straffer. Kun tre av ti straffer gikk i mål bak David de Gea og Kiko Casilla.

I tur og orden bommet Anthony Martial, Victor Lindelöf og Scott McTominay for United, og Oscar, Mateo Kovacic, Theo Hernández og Casemiro for Real Madrid.

Daley Blind og Henrikh Mkhitaryan scoret for Manchester United, mens Ozala var den eneste som klarte å score for Real Madrid.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder