FØLGER MED: Sir Alex Ferguson, her på Old Trafford under kampen mot Chelsea i desember, får fortsatt med seg det meste som skjer rundt Manchester United. Foto: Phil Noble , Reuters

Avis: – Ferguson klar for å bli Giggs-rådgiver i Manchester United

Managerlegenden Alex Ferguson (74) skal stå klar til å rådføre Ryan Giggs (42) dersom Manchester United sparker pressede Louis van Gaal.

  • NTB
Publisert:

Det skriver Sunday People. Avisens Steve Bates skriver at Ferguson ikke vil returnere som manager for å hjelpe klubben han ledet til en rekke trofeer, men at 74-åringen er klar for å bli rådgiver for Giggs.

Ryan Giggs er assistent under van Gaal, men er samtidig den de fleste tror tar over storklubben ut sesongen dersom ledelsen bestemmer seg for å fjerne nederlandske van Gaal.

KLOPP AVSLØRER: Var i jobbsamtaler med Manchester United

Manchester United skal søndag ut i en vrien kamp mot Liverpool, storklubben som Ferguson i sin tid gjorde alt for å få vekk fra toppen av engelsk fotball. Nå har ikke Liverpool vunnet ligaen siden 1990.

Før søndagens superduell på Anfield har van Gaal vært klar på at Manchester United ikke risikerer en like årelang ligagulltørke som rivalen.

VG LIVE (15.05): Her følger du Liverpool mot Manchester United

Ifølge van Gaal er Manchester United «for store og for gode» til å gå på «Liverpool-smellen». Det fyrer garantert opp stemningen før rivaloppgjøret.

– Denne klubben er for stor, god og organisert. Vi har også en flott infrastruktur og forbedrer oss hvert år. Jeg er en del av en overgangsperiode, så jeg kan ikke se for meg at det skal skje med Manchester United, sier van Gaal.

Før han legger til:

– Men når det kan skje Liverpool, kan det også skje med Manchester United.

LEST DENNE? «Crazy Klopp» nektet å ta manager i hånden

Det er ifølge Mirror ventet at Giggs, dersom han må overta som midlertidig manager, slik han gjorde i 2014 da David Moyes ble fjernet, vil be om hjelp fra Ferguson.

Avisen skriver at Ferguson neppe vil avvise en forespørsel fra Giggs.

BECKHAM TIL VG: – Ferguson gjør meg fortsatt nervøs

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder