SUPERSPISS: Erling Braut Haaland feirer scoring mot Hoffenheim i Bundesliga.

Dortmund-sjefen om Haaland: − Fortsatt mer potensial

Etter den enorme fjorårssesongen i Champions League mener Dortmund-sjef Marco Rose at Erling Braut Haaland (21) kan prestere enda bedre.

Publisert:
Artikkelen er over ett år gammel

Se onsdagens oddstips her!

– Han er en utmerket spiller og det er fortsatt mer potensial, sier den ferske Dortmund-sjefen Marco Rose om Erling Braut Haaland på en pressekonferanse tirsdag.

Onsdag spiller Borussia Dortmund sin første kamp i Champions League-gruppespillet når de møter Besiktas på bortebane i Istanbul.

Haaland hadde en eventyrlig sesong i turneringen i 2020/2021 og kronet det med å bli kåret til Champions Leagues beste angrepsspiller. Den norske 21-åringen ble toppscorer med ti mål.

Les også

Rekordung Haaland scoret sitt tiende landslagsmål – raskeste nordmann på 73 år

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge – Gibraltar 5–1) Etter 27 minutter mot Gibraltar satte Erling Braut Haaland (21) sitt…

Dortmund røk ut i kvartfinalen etter to tap for Manchester City.

– Han er også en ung spiller som fortsatt kan få erfaring på et absolutt toppnivå, sier Rose om Haaland.

Her kan du spille på kveldens match!

På spørsmål fra TV 2 utdyper Rose nøyaktig hva nordmannen kan bli bedre på.

– Headinger. Å være aktiv gjennom hele kampen. Det er mange små ting han må forbedre, men han er på god vei, sier Dortmund-sjefen.

I tillegg til Besiktas er Dortmund i gruppe med Sporting Clube de Portugal og Ajax.

Med andre ord er tyskerne favoritter til å vinne gruppen – og favoritter mot Besiktas onsdag. Det sier kaptein Marco Reus at han ikke bryr seg om.

– De er alle motstandere i Champions League. Målet vårt er å være det første laget til å overleve gruppen. Vi starter onsdag med den første kampen, og så fortsetter vi å jobbe, sier han på pressekonferansen før kampen.

Les også

Solskjær får det glatte lag etter smell i Sveits

Jesse Lingards kjempetabbe påførte Manchester United tap mot Young Boys.

VGs tips: Besiktas - Borussia Dortmund

* Besiktas sikret seg det tyrkiske ligagullet i vår på bedre målforskjell enn toer Galatasaray, og de har fulgt opp i samme spor i høst med en flott 3-1-0-flyt.

* Det er i grunnen bare for tyrkerne å bygge videre på denne gode starten, og selvtillit bør ikke være mangelvare.

* Hva gjelder fullsatte tribuner og høylytte fans så var Borussia Dortmund før coronaens ubehagelige inntog godt vant med akkurat dette på sin hjemmearena som tar 81 000 tilskuere.

* Og hva mål angår så har Dortmund klubben finpusset formen med 13 fulltreffere på fire åpningskamper i hjemlig liga. Og akkurat hvem er det som scorer flest CL-mål for tiden igjen? Jo, det er en viss lyslugget jærbu som har notert seg for 20 mål på sine 16 første matcher i denne turneringen. Målscorerspill på Haaland står for øvrig til 1,45 i odds.

* Men i det vanlige HUB-spillet foreslår vi et bortespill til 1,55 i odds. Spillestopp er kl. 18.44, og TV2 Sport Premium viser matchen. Lykke til!

Publisert:
Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

VG er e-kommisjonær og har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping. Oddstips gir inntekter basert på historisk e-kommisjonær-omsetning. Norsk Tipping har ikke innflytelse på hvordan VG redaksjonelt omtaler innholdet - her står redaksjonen fritt.

 

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no