Hva er dette?

VIL VEKK: Memphis Depay, her fra 20. januar, ønsker seg etter hvert bort fra franske Lyon. Foto: ROMAIN LAFABREGUE / AFP

United-flopp frir til storklubber − mener saken er blåst ut av proporsjoner

Memphis Depay (24) lyktes ikke med sitt proffopphold i Manchester United, men det hindrer ikke nederlenderen i å drømme stort om sin neste arbeidsgiver.

 • Jonas Wikborg

Artikkelen er over ett år gammel

Her er torsdagens oddstips

I Lyon har den hurtige vingen igjen fått fart på karrieren. Siden han forlot Manchester United i januar 2017, det etter bare én og en halv sesong i klubben, har det blitt 29 ligamål på 69 kamper.

24-åringen stortrives på banen, men har ingen planer om å avslutte karrieren sin i den franske klubben.

– Lyon er en stor klubb, men ikke en av de fem beste i Europa, konstaterer han overfor magasinet Helden, gjengitt av blant andre Daily Mail.

les også

Liverpool på «luselønn» sammenlignet med Manchester-klubbene

Fredag kan du vinne 477 (!) mill. på Eurojackpott. Lever inn din kupong her!

Så virker Depay å fri til en rekke storklubber.

– Jeg vil dra til en klubb som Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester City, Paris Saint-Germain eller Bayern München, er angrepsspillerens beskjed.

– Jeg vil dra til en by som passer meg og en klubb som passer meg, til et lag som virkelig ønsker å spille fotball, utdyper Depay, og fortsetter:

– Jeg har alltid snakket om Real Madrid, en kongelig klubb, hvite drakter med gull på seg. Men akkurat nå er hodet mitt i Lyon, så får vi se hvor jeg ender opp.

Etter at intervjuet ble trykket i Henden og plukket opp av en rekke aviser, har Depay gått ut mot overskriftene. VG ble gjort kjent med det etter at saken ble publisert.

– Jeg ville aldri sagt noe dårlig om Lyon. Det er klubben som ga meg en sjanse da jeg trengte det. De har tatt et lite sitat jeg ga i et intervju for to måneder siden og blåst det opp, skriver han på Twitter.

I Lyon har han blant annet vartet opp med dette:

Det er ikke ventet at Depay flytter på seg i det som er den siste dagen av januarovergangsvinduet, men her får du et par andre rykter den 31. januar:

PSG har lagt inn et overraskende bud på Chelsea-ving Willian. De ser på ham som en erstatter for Neymar, som er ute med skade. Det er Daily Mail som melder dette, og de skriver at Chelsea har satt en prislapp på ham på 40 millioner pund.

les også

Ekspert om Ronaldos første halvår i Juventus: – Har levert på et skyhøyt nivå

AC Milan har hentet Piatek, men er ute etter å styrke angrepet ytterligere. Eks-Atlético Madrid-spiller Yannick Carrasco skal være ønsket fra kinesiske Dalian Yifang, ifølge Gazetta dello Sport.

Arsenal arbeider fortsatt for å hende Christopher Nkunku fra PSG, ifølge BBC, mens Leicester nærmer seg en låneavtale for Youri Tielemans (Monaco), ifølge samme kanal.

VGs tips: Madrid-seier

Vi ser mot Copa del Rey torsdag, og nærmere bestemt: Oppgjøret mellom Girona og Real Madrid. Det endte 4–2 i det første oppgjøret i Madrid, så alt håp om avansement er ikke ute for Gironas del. Men da må de vinne, og det med to. Og det har ikke Girona gjort de siste 12 kampene, alle turneringer inkludert. Det hjelper heller ikke at bare én av de, cupkampen mot Alaves, endte med seier.

les også

Sjekk den Barcelona-kjøpefesten: – Dette er baksiden av medaljen

Real Madrid har på sin side tatt seg opp etter en svak innledning på sesongen. Tre strake seirer i ligaen pluss cuptriumfen mot Girona gjør det stjernegalleriet fra hovedstaden til klare favoritter uansett hvordan man vender på det.

Du får 1,65 i odds på borteseier. Spillet må leveres før 21.25.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Mer om

 1. Tippetips
 2. Ligue 1
 3. Olympique Lyon
 4. Internasjonal fotball

Flere artikler

 1. Nå er United-floppen brennhet

 2. Solskjærs mulige kriseløsninger: Spissene United kan hente denne uken

 3. Uvirkelige tall – ingen herjer som Hegerbergs Lyon

 4. Slik blir turboversjonen av Europa-sluttspillene – nye regler og nøytral bane

 5. Atlético Madrid, Chelsea, Tottenham eller United – Cavani på jakt etter klubb

Fra andre aviser

 1. Ronaldos målrekord hjalp ingenting – Juventus ute av Champions League

  Aftenposten
 2. Drømmetrekning i Europlaliga: Solskjær kan møte Solbakken i kvartfinalen

  Bergens Tidende
 3. Presidenten skapte kaos rundt Champions League-dato. Nå kommer storklubben med ny beskjed.

  Bergens Tidende
 4. Solskjær ble konfrontert med Haaland-rykter: – Ikke riktig for meg å snakke om ham

  Bergens Tidende
 5. Solskjær ble konfrontert med Haaland-rykter: – Ikke riktig for meg å snakke om ham

  Aftenposten
 6. Drømmetrekning i Europlaliga: Solskjær kan møte Solbakken i kvartfinalen

  Fædrelandsvennen

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no