Spania - Norge 0-1 (0-0)

ARTIKKELEN ER OVER 19 ÅR GAMMEL
VG:s terninger viser 5 prikker

Les referat og se bilder

Norge
System: 4-5-1

Thomas Myhre 7
Hadde flere avgjørende og viktige redninger. Gir ikke returer unødvendig. Meget godt kamp. Spiller med stor trygghet. Må ikke somle unødvendig.

Vegard Heggem 6
Spilte med voldsomt engasjement, og ble akkurat den offensive fartsbacken vi håpet han kunne bli. Trekkes for flere svake innlegg. Resten var topp.

Henning Berg 4
Startet med litt småslurv, og avslørte ganske raskt at han ikke er hundre prosent. Bidrar til å holde orden i rekkene, men var hemmet.

Bjørn Otto Bragstad 8 BB
Fikk den kampen han ønsket, med massevis av dueller, og ble kveldens norske gigant. Vokste på duellene, og var uovervinnelig til slutt.

André Bergdølmo 6
Sterk i duellene, teknisk trygg langs bakken, og holdt seg unna risikable spillevalg. Like god med begge ben, og han utnytter det.

Steffen Iversen 8
En klassespiller. Jobbet voldsomt defensivt, sloss i alle dueller, og steg til himmels da sjansen kom. Vi venter på fortsettelsen.

Eirik Bakke 5
Har teknikk, har blikk, har pasningsfot, men har ikke så god tid som han ofte tror. Men det er perspektiver i Bakkes spill. Godkjent.

Bent Skammelsrud 7
Meget god kamp i stridens kjerne. God med ballen, god i duellene, og smart når han blir presset. Fikk et par frispark som viste at han har vært ute før.

Erik Mykland 8
Hans arbeidskapasitet og løpsstyrke overrasker ingen lenger. Men den imponerer like mye fortsatt. Og når kampen løses opp, koser han seg.

Ole Gunnar Solskjær 6
Hårfint unna scoring to ganger. Og kunne ha vært det oftere - om han hadde fått ballen. Spiller med voldsom entusiasme og inspirerer hele laget.

Tore André Flo 4
Ville mye, men fikk det ikke helt til. Kanskje litt for ambisiøs? Men Flo skremmer og binder opp forsvarsspillere. Og han er nær en formutløsning.

Dan Eggen 6
Kom inn for Henning Berg, vant dueller, spilte trygt, og holdt midtforsvaret sammen da det ble presset som verst på slutten. Åpenbart i form.

Sum 12 mann: 75
Sum 11 mann: 70

Spania
System: 4-4-2
José Molina 4
Michel Salgado 7
Fernando Hierro 6
Paco Jemez 5
Agustin Aranzabal 4
Joseba Etxeberria 4
Josep Guardiola 6
Juan Carlos Valeron 5
«Fran» Gonzalez 4
Ismael Urzaiz 6
Raul Gonzalez 3
Sum 11 mann: 54

Vurdert av TRULS DÆHLI, TROND JOHANNESSEN, KNUT ESPEN SVEGAARDEN, EIRIK LYSHOLM, FRODE NAKKIM.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder