Spanske medier: Lopetegui sparkes etter El Clasico-ydmykelse

(Barcelona - Real Madrid 5–1) Luis Suárez scoret hat trick i et El Clasico som ble en ydmykelse for Real Madrid. Nå melder spanske medier at Antonio Conte mandag vil erstatte Julien Lopetegui som Real Madrid-manager.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Edu Pidal i den spanske radiokanalen Onda Cero, melder at det vil bli annonsert i løpet av søndag kveld at Lopetegui sparkes som manager i Real Madrid., og erstattes av Antonio Conte. Ifølge journalisten er planen å presentere den tidligere Juventus- og Chelsea-sjefen mandag klokken 13.

Real Madrid har nå fem kamper i La Liga uten seier, og tre strake tap.

Til Cope vil ikke direktør Emilio Butragueno bekrefte om Lopetegui får fortsette.

– Starten på Contes tid kommer nærmere og nærmere, skriver den spanske journalisten Guilem Balague på Twitter.

Samtlige av de store spanske avisene melder også at Lopeteguis tid er over, og at Conte er mannen som vil ta over.

les også

Barcelona-stjerne i hardt vær før El Clásico

– Det hjelper ikke å snakke om manageren nå. Det er oss spillerne som er på banen, det er vi som må ta ansvar for denne kampen, og den dårlige sesongen vi har, sa Real Madrids Casemiro i et intervju vist på Strive.

Suárez sin store dag

Det første El Clasico uten både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo siden 2007 ble et fyrverkeri av en fotballkamp.

Philippe Coutinho sendte Barcelona i ledelsen etter å ha blitt servert av Jordi Alba som parkerte Nacho Fernandez nedover venstresiden.

Litt senere i 1. omgang gikk Luis Suárez ned i boksen etter en klønete takling bakfra av Raphael Varane. Dommeren lot spillet gå, men fikk beskjed av sine hjelpere på VAR-rommet om å se situasjonen på nytt. Da ga han straffe, og Suárez scoret sikkert.

les også

Ronaldo med kremmerhus da Juventus snudde til seier

Etter hvilen gjorde Lopetegui endringer, og Real Madrid tok tak i kampen. Marcelo reduserte, så traff både Gareth Bale og Luka Modric stolpen, før Suárez gjorde det samme for Barcelona.

Kampen sto og vippet, men så headet Suárez inn 3–1. Han kom alene med Courtois, og chippet lekkert inn 4–1 bak keeperen. Verre ble det da innbytter Arturo Vidal headet inn 5–1.

Suárez elsker El Clasico, han har nå ni mål på 11 kamper mot Real Madrid.

– Å ha Messi ville alltid vært et pluss, men i dag viste vi hvor høyt nivå dette laget holder, forklarte Suárez i et intervju vist på Strive.

PS. I samarbeid med Strive ser du 8 toppkamper fra La Liga og Serie A på VG+ i høst.

Strive, som har rettighetene til å vise La Liga og Serie A i Norge, hadde store tekniske problemer under dagens storkamp.

HAT TRICK: Luis Suárez lekte med Real Madrid på Camp Nou. Foto: Manu Fernandez / TT NYHETSBYRÅN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder